Haberler

ABD'de Yastığın Altına Konan Telefon Yandı

Güncelleme:

ABD'nin Teksas eyaletinde küçük kız çocuğunun yastığının altına koyduğu cep telefonu yanarak patladı. küçük kıza zarar gelmezken yatakta hasar oluştu.

ABD'nin Teksas eyaletinde 13 yaşında bir kız çocuğunun yastığının altına koyduğu cep telefonu patladı.

2 YANIK KOKUSUNDA FARK ETTİ

Ariel Tolfree isimli kız çocuğu, gecenin bir yarısı yanık kokusu yüzünden uyandı ancak bunu ciddiye almayıp tekrar uyumaya devam etti. Kısa bir süre sonra bu sefer çok daha ağır bir kokuyla uyandı ve yastığının altındaki cep telefonunun yandığını gördü.

"TELEFON ERİYOR"

Ariel'in babası Thomas, Samsung marka telefonun fazla ısınması sonucu yandığını düşündüklerini söyledi. Fotoğraflardan da telefonun eridiği anlaşılıyor.

"UYARI DİKKATE ALINMALI"

Samsung ise ürünlerinin güvenli olduğunu söylüyor ve telefonun kullanım kılavuzunda açıkça "telefonun hava akışının kısıtlanması durumunda yangına neden olabileceği" uyarısının yer aldığını belirtiyor. Ancak Ariel'in babası bu uyarıdan habersiz olduklarını söylüyor ve bu tür bir uyarının daha görülür bir şekilde olması gerektiğini savunuyor.

SAMSUNG ZARARI KARŞILAYACAK

Üretici firma ise gelen bu itirazlar üzerine telefonu incelemek istediklerini ve Ariel'in telefonu, yatağı, yastığı ve nevresimine gelen zararı karşılayacaklarını açıkladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Samsung Teksas Ariel Teknoloji Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

şşşş:

yatakta hasar oluştu. vay arkadaş (:

12
2
yanıtYanıtla
kenan:

samsung kulannanlara göre komplo hepsine yazıyorlar kullanıcısınız daha iyi bilirsiniz samsungların bataryası nasıl şişiyor kendinizi kandırın ancak dandik telefonlara para veriyorsunuz sonra satamıyorsunuz kalkmış burda teknolojiden anlar gibi komplo diyorsunuz tabi cnm komplo

3
9
yanıtYanıtla
mustafa:

Ne komplosu bu kaçıncı oldu hep samsung kalitesiz malzeme işte sonucu 11 yıldır sony kullanıcısıyım ve kullanmayada devam edecem

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title