Haberler

6 Bin Kişi Bayram Sabahı Kahvaltıda Buluştu

Güncelleme:

İstanbul Güngören'de 6 bin kişi bayram namazının hemen ardından kahvaltı sofrasında buluştu.

İstanbul Güngören'de 6 bin kişi bayram namazının hemen ardından kahvaltı sofrasında buluştu. Başkan Ş. Yücel Karaman, vatandaşlarla bayramlaştı.

11 Ayın Sultanı Ramazan'ı bayram namazıyla uğurlayan vatandaşlar bayramlaşmak için Güngören Belediyesi'nin kurduğu kahvaltı sofrasında buluştu. Haznedar Merkez Camii'nde bayram namazını kılan Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, caminin bulunduğu sokakta dev bir kahvaltı sofrası kurdurdu. İftar sofralarını aratmayan kahvaltı sofrasında 6 bine yakın vatandaş ilk kahvaltısını yaptı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, "Bazı koşmularımızda Ramazan biraz buruk geçti. Rabbimden temennimiz, bayramı huzurlu geçirsinler. Biz 3. senedir bu programı yapıyoruz. Daha önceki seneler Merkez Camii inşaat olduğu için başka yerlerde yapıyorduk. Şimdi bu güzellik ortaya çıkmışken burda yapmaya karar verdik. Dostlarımızla bayramlaşarak bu güzel geleneği, bu toprakların güzel geleneğini yaşatmaya çalışıyoruz. Bir arada, bir ilçede komşu olarak yaşıyoruz. Bayramın en güzelliği komşularla, dostlarla birlikte geçirmek. Ben herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ailemizle beraberiz. Bizim inancımızın getirdiği güzel adetlerden biridir, bayram sabahı toplanıp kahvaltı etmeleri. Güzel bir organizasyon oldu" dedi.

Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman daha sonra vatandaşlar ile tek tek bayramlaştı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

11 Ayın Sultanı Güngören Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title