Haberler

67 Yaşındaki Adam 42 Yıldır Bıyıklarını Kesmiyor

Güncelleme:

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Pala Dayı lakabıyla tanınan Mustafa Demirci, 22 santimetreyi bulan bıyıklarını 47 yıldır kesmiyor.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Pala Dayı lakabıyla tanınan 67 yaşındaki Mustafa Demirci, 22 santimetreyi bulan bıyıklarını 47 yıldır kesmiyor.

22 YILDIR BIYIKLARINI KESMİYOR

Alaplı'nın Ölüce köyünde yaşayan Mustafa Demirci, 1968 yılından buyana bıyıklarını kesmiyor. 67 yaşındaki Demirci, askerden sonra bıyık bırakma merakı başladığını ifade etti. Evdekilerin ısrarına rağmen bıyıklarını kesmediğini anlatan Demirci, şunları kaydetti:

"23 YAŞLARINDA BIYIK BIRAKMAYA BAŞLADIM"

"Çocukluk yıllarımda pala bıyıklı ağabeyleri görünce büyünce bende bıyık bırakacağım diye kendi kendime söz vermiştim. Askerliğimi yaptıktan sonra 23 yaşlarında bıyık bırakmaya başladım. Ailem karşı çıkıyordu. Ancak ben merak ettiğim için bırakmaya karar vermiştim. Bıyıklarım uzadıkça arkadaşlarım bana pala demeye başladı.

"47 YILDIR HİÇ KESMEDİM"

Bir ara kesmeyi düşünüyordum ancak lakabım pala olunca bende kesmeme kararı aldım. Çevremde bana adımla hitap eden çok azdır. Genellikle Pala dayı diye anılırım. Birçok bakan ve milletvekiliyle fotoğraflarım vardır. Çocuklar çok merak ediyor. Hatıra fotoğrafı çektiriyorlar. Her hafta düzenli olarak bıyıklarımın bakımını berberde yaptırırım. Onlara özenle bakarım. 22 santimetre olan bıyıklarımı 47 yıldır hiç kesmedim. Bıyıklarımı çok seviyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Demirci Zonguldak Alaplı

İsrail vahşete doymuyor! Öldürdükleri Filistinlinin cesedini tekmeleyerek çatıdan attılar

Öldürdükleri sivili tekmeleyerek çatıdan aşağı attılar

Hizbullah'a yönelik siber saldırının altından CEO Cristiana çıktı

MOSSAD hazırladı, Cristiana adım adım uyguladı

Salı gününden itibaren benzine 1 lira 40 kuruş zam geliyor

Akaryakıta okkalı zam geliyor! Tabeladaki rakam keyifleri epey kaçıracak

Muhalefet cephesinde neler oluyor? Yeni ittifak iddiaları kulisleri hareketlendirdi

Yeni bir ittifak mı kuruluyor?

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });