Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kars'ın Sarıkamış ve Kağızman ilçelerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Kars'ın Sarıkamış ve Kağızman ilçelerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Tören, Sarıkamış Hükümet Konağı önündeki alanda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okumasıyla başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Atakan Karabağ, Şehit Fikret Gündüz İlkokulu spor salonunda devam eden programda yaptığı konuşmada, 23 Nisan'ın cumhuriyetin temelinin atıldığı gün olduğunu belirterek, "Ulusal Egemenlik Bayramı olarak 98 yıldır her 23 Nisan'da kutlanan bu gün Ulusal Egemenliğin millete verilmesi anlamına gelmektedir. Unutmayın ki bugün bizlerin bulunduğu bu makam ve mertebelerde gelecekte kuşku yok ki sizler yer alacaksınız." diye konuştu.

Program, öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından, halk oyunları gösterisi ve resim şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Törene, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, 9'uncu Komando Tugay Komutanı Piyade Albay, Bilgin Çetinbağ,Belediye Başkanı Göksal Toksoy, İlçe Emniyet Müdürü Kamber Ruhi Yıldırım ile öğretmen ve öğrencilerle çok sayıda vatandaş katıldı.

Kağızman

Kağızman ilçesinde de tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

İlçe stadında devam eden törene Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Seçkin Tarakcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar, kurum amirleri, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar, yaptığı konuşmada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Halk oyunları gösterisinin sunulduğu programda, Mustafa Yalçın İlköğretim Okulu öğrencileri de Kafkas Halk Oyunları oyununu sergiledi. Programda, 23 Nisan dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri de verildi.

Etkinlik dolayısıyla Kağızman Belediyesi tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Sarıkamış 23 Nisan Kağızman Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı?
title