Haberler

Gümüşhane Valisi Salihoğlu, Çamur Köyü Okulunu Ziyaret Etti

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Kelkit İlçesine Bağlı Çamur Köyünde Yapımı Süren 8 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatını Gezdi.

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Kelkit ilçesine bağlı Çamur köyünde yapımı süren 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını gezdi.

Vali Enver Salihoğlu, Kelkit Kaymakamı Ayhan Işık, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran ve diğer yetkililerle birlikte Çamur Köyü’ne giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Köyde yapımı devam eden okul inşaatını gezen Vali Salihoğlu, daha sonra köy okuluna giderek öğrencilerle sohbet etti.

Vali Salihoğlu, Çamur köyünün Kelkit ilçesinin kalabalık köylerinden biri olduğunu belirterek, "2 bine yakın nüfusu var. Vatandaşlarımız köylerinden göç etmemişler. Topraklarını işlemeyi sürdürüyorlar. Bu bizleri çok mutlu etti" dedi.

Okulda 235 öğrencinin öğrenim gördüğünü ifade eden Vali Salihoğlu, "8 yıllık ilköğretim okulumuz yetersiz olduğu için geçen yıl 487 bin 340 YTL'ye yeni bir ilköğretim okulu inşaatına başladık. Okulumuz bu yıl tamamlanarak gelecek eğitim-öğretim döneminde hizmete açılacak. Mevcut okul binamız yapılacak tadilat ve eklerle öğretmen lojmanına dönüştürülecek" diye konuştu.

(RE-ST-Y) 29.04.2008 16:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title