Haberler

Gs Arayı Açıyor

Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 3-2 Yenen Galatasaray, Averajla Liderliğini Sürdürdü.

Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 3-2 yenen Galatasaray, averajla liderliğini sürdürdü.

Gençlerbirliği galibiyetiyle ligde puanını 28'e çıkaran sarı-kırmızılı takım, ezeli rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yenildiği 12. hafta sonunda aynı puanlı Sivasspor'un üstünde liderliğini devam ettirdi.

Galatasaray, bu galibiyetle puan farkını Fenerbahçe ile 6'ya, Beşiktaş'la ise 7'ye çıkardı.

Galatasaray'ın 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının sona erdiği Gençlerbirliği mücadelesinde taraftarın yüzü güldü.

Ligde takımlarını bu sezon ilk kez tribünden izleme fırsatı bulan sarı-kırmızılı taraftarlar, elde edilen galibiyetin mutluluğunu yaşadı.

Karşılaşmada skorun 3-1 gelmesinin ardından iyice rahatlayan taraftarlar, kalan sürede yaptıkları tribün şovları ve tezahüratlarla mutluluklarını dile getirdiler.

Karşılaşmada atılan 4 golde defans oyuncularının olumsuz yönde etkisi oldu.

İlk yarıda Gençlerbirliği'nde Kerem'in attığı golde Galatasaray defansında Song'a çarpan top, kaleci Orkun'u yanıltarak ağlara giderken, Galatasaray'ın ilk golünde ise Mehmet Topal'ın şutu sonrası meşin yuvarlak Gençlerbirliği defansında Ayhan Tuna'ya çarptıktan sonra kaleci Gökhan'ı yanıltarak, filelerle buluştu.

İkinci yarıda ise sarı-kırmızılı ekipte Lincoln'ün golünde yine Ayhan Tuna'ya çarpan top kaleci Gökhan'ın üzerinden gol oldu. Gençlerbirliği'nin ikinci golünde ise Ayhan Tuna'nın kafa vuruşu sonrası ceza sahası içinde Mehmet Topal'ın kafasından seken top, defansa çarparak ağlara giden dördüncü gol oldu.

Gençlerbirliği karşısında Galatasaray'ın ilk iki golünün sahibi olan Mehmet Topal ile Serkan, sarı-kırmızılı formayla ilk resmi gollerini attılar.

Sarı-kırmızılı takıma geçen sezon başında transfer olan Mehmet Topal ile bu sezon takıma katılan Serkan, Gençlerbirliği maçında attıkları birer golle hem Galatasaray'ı galibiyete taşıdılar, hem de sarı-kırmızılı formayla ilk resmi gollerine imza attılar.

Öte yandan, maçın 20. dakikasında girdiği bir ikili mücadele sonrası eline basılan Serkan, saha kenarında yapılan tedavisinin ardından karşılaşmaya eli bandajlı olarak devam etti.

Galatasaray karşısına bu sezon ikinci kez çıkan teknik direktör Bülent Korkmaz'ın yüzü yine gülmedi.

Bülent Korkmaz'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Bursaspor, ligin ikinci haftasında Galatasaray'a 1-0 yenilirken, yine Korkmaz'ın başında bulunduğu Gençlerbirliği, Ali Sami Yen Stadı'nda sarı-kırmızılılara 3-2 mağlup oldu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title