Haberler

Gözlerini Bantla Kapatarak Yürüdüler

GÖZLERİNİ BANTLA KAPATARAK YÜRÜDÜLER'Adalet Yürüyüşü'nün 19'uncu gününde Kocaeli'nin Kartepe İlçesi Eşme Mahallesi'nden İzmit'e doğru yürünürken, yürüyüşe katılan yaklaşık 10 bin kişi nedeniyle D-100 karayolunun sağ şeridin de insan seli oluştu.

GÖZLERİNİ BANTLA KAPATARAK YÜRÜDÜLER

'Adalet Yürüyüşü'nün 19'uncu gününde Kocaeli'nin Kartepe İlçesi Eşme Mahallesi'nden İzmit'e doğru yürünürken, yürüyüşe katılan yaklaşık 10 bin kişi nedeniyle D-100 karayolunun sağ şeridin de insan seli oluştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yürüyüş sırasında çevrede bulunanları selamlarken, sık sık su ve portakal suyu içti. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve bazı CHP milletvekilleri, adaleti simgeleyen 'Themis' heykelinde olduğu gibi gözlerini bantla kapatarak yürüdü. Polis geniş güvenlik önlemleri alırken, yürüyüşe katılanların yanında tek sıra halinde yürüdü.

TEKİN BİNGÖL GECEYİ HASTANEDE GEÇİRDİ

Dün, Adalet Yürüyüşü sırasında düşen CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ise geceyi İzmit'teki özel hastanede geçirdi. Kalbine stent takıldığı, iki kere operasyon geçirdiği belirlenen Tekin Bingöl'ün yürüyüş nedeniyle bitkin düştüğü belirlenerek, serum bağlandı. Doktorlar, Tekin Bingöl'ün dinlenmesi gerektiği, yürüyüşe devam etmemesi gerektiğini belirterek, kontrol amacıyla geceyi hastanede geçirmesini istedi. Tekin Bingöl tedavisinin ardından bu sabah taburcu edilirken, istirahata çekildi.

DEPREMZEDELERLE BİRLİKTE YÜRÜDÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nden İzmit'e doğru yürürken kendisine depremzedeler de eşlik etti. Marmara Depremi'nde yakınlarını kaybedenler için yapılan İzmit'te Arızlı Irak Konutları'nda oturanlar dünden itibaren yürüyüşe katılırken, 'Biz de adalet istiyoruz. Arızlı depremzedeleri' yazılı dövizler taşıdı. Depremzedeler, Irak tarafından depremzedeler için hibe edilen konutların kendilerinden alınmak istendiğini belirterek, Kocaeli Valiliği'nin konutları boşaltmaları için tebligatta bulunduğunu, konutları terk etmeyeceklerini söyledi.

Yürüyüşe Ülkü Ocakları eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Taşdelen de Fenerbahçe forması giyerek oğlu Göktürk ile birlikte katıldı. Kemal Kılıçdaroğlu yanında yürüyen Mehmet Taşdelen'in oğlu Göktürk'ün elinden tutarak bir süre yürüdü. Kartepe Uzunçiftlik mevkiine gelindiğinde ise mola verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kartepe Eşme Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title