Haberler

Goü Besyo'da Mezuniyet Sevinci

Gaziosmanpaşa Üniversitesi (Goü) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'ndan (Besyo) Mezun Olan 40 Öğrenci, Düzenlenen Törenle Diplomalarını Aldı.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’ndan (BESYO) mezun olan 40 öğrenci, düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Şehir yerleşkesi konferans salonunda düzenlenen mezuniyet törenine GOÜ Rektörü Prof. Dr. Zehra Seyfikli ile öğrencilerin aileleri katıldı. Okul birincisi Mesut Şahin'in konuşmasından sonra kürsüye gelen BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Funda Demirtürk, öğrencilere yeni hayatlarında başarı diledi. Rektör Seyfikli ise mezuniyetlerin aileler için çok büyük mutluluk olduğunu ifade ederek, "Çünkü yıllarını verdikleri çocukları artık ekmeklerine kavuşacaklar. Kendilerini kendi kazandıklarıyla idare edeceklerdir" dedi. Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere diplomaları verilirken, tek tek kürsüye gelerek duygularını dile getiren öğrenciler göz yaşlarına hakim olmadı.

(Nİ-SA)

21.05.2007 18:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title