Haberler

Gölbaşı'na nanoteknolojik dezenfektan kabinleri konuldu

Güncelleme:

Gölbaşı Belediyesi girişine kurulan nanoteknoloji ile çalışan dezenfekte kabini vatandaşları memnun etti.

Gölbaşı Belediyesi girişine kurulan nanoteknoloji ile çalışan dezenfekte kabini vatandaşları memnun etti.

Dezenfekte kabini sık sık kullanan Gölbaşılılar, hayata geçirilen uygulama sebebiyle Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e teşekkür etti.

Gölbaşı Belediyesi tarafından kurulan nanoteknolojik dezenfekte kabini, 3 saniyede giysi ve ayak altını dezenfekte ederek giysi ve ayak altına yapışan virüsleri yok ederek taşınmasını engelliyor.

Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaptığı açıklamada, herkese dezenfekte kabini kullanarak salgından korunmaları çağrısında bulundu.

İlçenin belli noktalarına koymak üzere 3 kabin daha alacaklarını belirten Şimşek, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın sosyal mesafeyi korumalarına yönelik tedbirler alıyoruz. Belediye gelen vatandaşlarımızın ateşlerini ölçüyoruz. Ardından Belediyede çalışan tüm birimlerimizi alt kata indirdik. Böylece vatandaşlarımızın kontrollü bir şekilde işlerini hal ediyoruz. Gölbaşı'nda belirli bölgelere çadırlar kurduk. Çadırlarda vatandaşlarımızın dezenfekte ediliyor ve ateşleri ölçülüyor. Mahallelerimizi ve tüm caddelerimizi ilaçladık. Pazar yerlerinde tedbirleri alan ilk alan belediyelerden bir tanesiyiz. Tezgahlar arasına beş metre aralık aldırdık. Vatandaşlarımız ve pazar esnafı da bu konudan memnun oldular."

Kaynak: AA / Güncel

Gölbaşı Belediyesi Ramazan Şimşek Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title