Haberler

Belediye Başkanı, Bozulan Feribotu Halatla Kıyıya Çekmeye Çalıştı

Güncelleme:

Çanakkale'de GESTAŞ'a ait bir gemi, makine arızası nedeniyle halat uzatılarak vatandaşlar tarafından iskeleye yanaştırıldı. Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'in bir kayıkta feribota bağlı halatı tutması, sosyal medyada olay oldu.

Çanakkale'de bir feribot, makine arızası nedeniyle halat uzatılarak iskeleye yanaştırıldı. Çalışmaları yerinde takip eden Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'in vatandaşlarla birlikte halatın tutması dikkat çekti.

Edinilen bilgilere göre Çanakkale-Gökçeada seferini yapan 57. Alay gemisinde makine arızası meydana geldi. Şiddetli rüzgarın da etkisi ile gemi iskeleye yanaşamadı. Bunun üzerine yetkililer ve vatandaşlar gemiye bağlanan bir halatı kıyıdan çekerek gemiyi yanaştırdılar. Yolcular tahliye edilirken, gemide onarım çalışmasına başlandı.

Bozulan Feribotu, Belediye Başkanı Halatla Kıyıya Çekmeye Çalıştı

"ÖNLEM AMAÇLI BÖYLE BİR YOL İZLENMİŞ"

GESTAŞ A.Ş. yetkililerinden konu ile ilgili yaptıkları açıklamada, gemide 2 makine bulunduğu ve bunlardan birinin arızalandığı belirtildi. Tek makine ile gemi yanaşırken, havanında rüzgârlı olması sebebi ile önlem amaçlı böyle bir yol izlendiği belirtildi.

Bozulan Feribotu, Belediye Başkanı Halatla Kıyıya Çekmeye Çalıştı

BELEDİYE BAŞKANININ FOTOĞRAFI OLAY OLDU

Motoru bozulan feribota bağlı olan halatı tutan, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, sosyal medyada olay oldu.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Gökçeada Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title