Haberler

Gkv Özel Liseleri 6. Ted Bursa Ulusal Forumuna Katıldı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Bursa TED Koleji’nde gerçekleşen ulusal forumuna katıldı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Bursa TED Koleji'nde gerçekleşen ulusal forumuna katıldı. Ulusal ve uluslararası etkinliklerde yoğun olarak görev almayı sürdüren GKV Özel Liseleri öğrencileri katıldıkları organizasyonlarda gösterdikleri yüksek performans ile dikkat çekiyor. Katıldıkları tartışma programlarında yaptıkları planlarla, sunumlarla, yaratıcı fikirlerle herkesin takdirini kazanmayı sürdürüyor.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Liseleri Müdürü Müfit Taşlıyar öğrencilerin bu tür aktivitelerle öz güven duygusu kazandığını ve ekip ruhuyla hareket edebilme kabiliyetlerinin geliştiğini ifade ederek, "Bursa TED Koleji'nde gerçekleşen ulusal forumuna TED Ankara Koleji, TED İstanbul Koleji, TED Kayseri Koleji, TED Zonguldak Ereğli Koleji, TED Mersin Koleji, TED Bursa Koleji, Alman Lisesi, Bursa Anadolu Lisesi, Gazi Anadolu Lisesi, Sanko Koleji ve Gaziantep Vakfı Özel Okulları öğrencileri ile katılmışlardır. Forumda gençler Dış İşleri, Ekonomi, Eğitim, İnsan Hakları, Çevre komiteleri oluşturarak bu komiteleri ilgilendirecek önceden belirlenmiş bir takım sorunlar üzerine çözüm önerileri aradılar. 9 Mayıs günü oryantasyon eğitimi ile komitelerinde tanışma, kaynaşma ve konuları gözden geçirme etkinliklerinde bulunan öğrenciler 10 Mayıs günü çalışmalarını tamamlayarak belirlenen sorunlara çözüm önerisi getirerek çözüm yönergeleri oluşturdular. Öğrencilerimizden Deniz Özkuyucu ve Berika Kuyucu konuşmacı olarak komitelerinin yönergelerini sunmuş, Berfin Sarı, Defne Özmen, İzel Kervancıoğlu, Zeynep Göktekin ve Zeynep Meriç ise yaptıkları çalışmalar ve farklı düşünceleriyle komitelerine destek vermişlerdir. GKV'li öğrencileri kutlar başarılarının devamını dileriz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title