Haberler

Geri Kalanı Da CHP Kapattırmak İstiyor!

Güncelleme:

CHP'li Murat Yazar, aynı suçlamalarla yine ŞANMED'i gündeme getirdi. Oysa ŞANMED yetkilileri açıklama yaparak, her hastaya bakacaklarına dair Hipokrat yemini ettiklerini hatırlatmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, yine ŞANMED konusuyla gündemde. Şanlıurfa'da tarım, eğitim, sağlık, işsizlik, turizm, elektrik, alt yapı, ulaşım sorunları ve kapanan hastanelerin açılması için ciddi bir muhalefete o kadar çok ihtiyaç var ki. Ama Şanlıurfa'nın yaşadığı onca talihsizliğe muhalefetsizliği de eklemek gerekiyor. Özel ŞANMED Hastanesi yetkilileri, CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar'ın daha önce yönelttiği iddialara basın toplantısı yaparak tek tek cevap vermişti. Yetkililer, PKK'lı tedavi ettikleri yönündeki iddiaya, her hastaya bakacaklarına dair ettikleri Hipokrat yeminini hatırlatmıştı. CHP'li Yazar, yine aynı iddiaları gündeme getirdi.

YAZAR: ŞANMED'E NEDEN DOKUNULMADI
CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, ŞANMED Hastanesi'nin yasa dışı olarak terörist tedavi ettiğini bir kez daha iddia ederek, bununla ilgili 2 hastane çalışanının cezaevinde yattığını ve 2 doktorun da denetimli serbestlikten dışarıda olduğunu söyledi. Gerekli soruşturmanın da Şanlıurfa Adliyesi'nde devam ettiğini vurgulayan Yazar, "Bunun aksini iddia eden varsa her türlü oturuma davet ediyorum" dedi. Şanlıurfa'da bazı hastanelerin haksız yere SGK tarafından sözleşmesinin feshedildiğini savunan Yazar, "Diğer hastanelerin haksız bir şekilde SGK tarafından sözleşmesi feshedilirken, bu ağır suça rağmen ŞANMED Hastanesine neden dokunulmamıştır? Hastanenin büyük ortaklarından Dr. Ahmet İnan, AKP'li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olduğu için bu hastaneye göz yumulmuştur. Biz bu hastanede teröristlerin sadece bir kez tedavi edilirken yakalandıklarını biliyoruz, yakalanmayanların da sayısını bilmemekteyiz." dedi.

'BU HASTANEYE NASIL RUHSAT VERİLDİ?'
ŞANMED Hastanesine nasıl ruhsat verildiğine bir anlam veremediklerini de ifade eden Yazar, "Bu hastanenin zaten fiziki yapılışı hastaneye uygun bir yer değildir. Çünkü hastanenin otoparkı bulunmamaktadır, bir hastanenin otoparkı bulunmadığı sürece o hastaneye ruhsat vermek mantık dışıdır. Yönetmeliğe göre; 125 m2'ye bir araç düşmektedir, ŞANMED Hastanesinin 8 bin m2 olduğunu düşünürsek 64 araçlık bir otoparkının bulunması gerekmektedir. Ama maalesef 64 değil de 20 araçlık oto parkı bulunmaktadır, bu nedenle de her gün o bölgede trafik sorunu yaşanmakta ve kavgalar yaşanmaktadır. Tüm bu ilişkilerin altında gizlice Dr. Ahmet İnan'ın çıktığını görüyoruz. Ahmet İnan ile ilgili bugüne kadar hiçbir soruşturma başlatılmamıştır. Bunun altında da yine Ahmet İnan'ın AKP'li olması, Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi olması ruhsatı almasına neden olmuştur. Bunu Şanlıurfa halkının takdirine bırakıyoruz ve bizleri yalanlayanları her türlü açık oturuma davet ediyorum" şeklinde konuştu. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Politika Güncel Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Fenerbahçe kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title