Haberler

Gerets: ''Şampiyonlar Ligi'ne Katıldığımız İçin Çok Mutluyuz''

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne kalmalarının takım için çok önemli olduğunu belirterek, ''Bu nedenle çok çok mutluyuz'' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne kalmalarının takım için çok önemli olduğunu belirterek, ''Bu nedenle çok çok mutluyuz'' dedi.

Erik Gerets, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, oyunun ilk başlarında sinirli olduklarını ve iyi pas yapamadıklarını belirterek, ''Sonuçta golü attıktan sonra oyun teorikte bitti. Meslektaşımıza bu sezon başarılar diliyorum''diye konuştu.

Maçın devre arasında oyuncuları kart görmemeleri için uyardıklarını belirteren Gerets, bunun için dikkatli olmak zorunda kaldıklarını ve ilk maçtaki oyundaki anlayışı sürdürdüklerini söyledi.

Gerets, ''Bu kadro, Avrupa Şampiyonlar Ligi için yeterli mi?'' şeklindeki bir soru üzerine de, ''Yönetim kuruluyla toplantı yapacağız ve ilerideki hedefler belirlenirken, transfer konusunu da masaya yatırılacaktır'' dedi.

Mlada Boleslav Teknik Direktörü Dusan Uhrin ise öncelikle Galatasaray'ı kutladığını belirterek, ''İlk yarıda gol bulmak için çok çabaladık. İstanbul'daki 3 gollü farkı kapatabilmek için gol bulmalıydık. Bunu başaramadık. Yüksek tempoda oynanan bir karşılaşmaydı. Bizim ilk golü bulmamız lazımdı. Bunu başaramadık. Takımdaki tüm oyuncularımızı kutluyorum, çok iyi mücadele ettiler. İyi bir deneyim oldu bizim için. Maçı kazanmak olan güvenimizi, kalemizde gördüğümüz golden sonra kaybettim'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title