Haberler

UBER Sürücüsü Kadın Yolcuyu Darp Edip Arabadan Atmıştı! O Tartışmanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İstinye'den Atatürk Havalimanı'na gitmek için UBER aracına binen kadın yolcu darp edilip araçtan atılmıştı. Yolcunun şoföre hakaretler yağdırdığı o anların görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul İstinye'den Atatürk Havalimanı'na gitmek için UBERaracıyla seyahat eden Birgül Ekinci'nin, sürücü M.Ü.(24)tarafından darp edildiği iddia edildi. Gözaltına alınan M.Ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YARDIMINA TAKSİCİ KOŞMUŞTU

Birgül Ekinci ve kızı, İstinye'den Atatürk Havalimanı'na gelmek için UBER uygulamasından araç çağırdı. Araçla havalimanı girişine kadar gelen 2 yolcuyla, sürücü arasında tartışma yaşandı. Birgül Ekinci'nin, çıkan tartışma sonrası sürücü tarafından darp edildiği iddia edildi. Burnundan darbe almış halde Ekinci ile kızını gören Atatürk Havalimanı durağında çalışan taksi şoförü Murat Tağu, durarak yardımlarına koştu.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

Sivil trafik ekipleri, sürücü M.Ü(24)' yü gözaltına aldı. M.Ü. daha sonra Kanarya Polis Merkezi'ne teslim edildi. Buradaki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen M.Ü. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YAŞANAN TARTIŞMA KAMERADA

Sürücü ile Birgül Ekinci'nin tartışması araç kamerasına yansıdı. İkili arasındaki konuşmalarda Birgül Ekinci'nin sürücü M.Ü'ye hitaben istediği paranın yüksek olduğunu söyleyerek polisi aradığı duyuluyor. İkili arasında yaşanan tartışma sırasında sürücü aracı yol kenarına çekiyor.

UBER'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan, UBER tarafından yapılan açıklamada sürücü M.Ü(24)'nün, UBER sistemine erişiminin engellendiği duyuruldu.

Uber'in, konuya ilişkin açıklaması şöyle:

Bahsi geçen davranış UBER uygulamasında kesinlikle kabul edilemez ve kimsenin başına gelmemesi gereken bir olaydır. Soruşturmalarına destek olmak için yerel emniyet birimleri ile yakinen çalışmaktayız. Konuyla ilgili araştırmalarımız tamamlanana kadar sürücü ortağının UBER sistemine erişimi engellenmiştir.

UBER, konuyu hassasiyetle takip etmekte ve konunun aydınlatılması için araştırmalarına destek olmak üzere yerel emniyet birimleriyle çalışmaktadır.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstinye Ekinci Uber 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (191)

Nurettin coşar:

Kadın ubere biniyor.Ücretten dolayı uberciyle tartışıyor,bir süre tartıştıktan ve sürücünün üstüne gittikten sonra sürücü araçtan inebilirsiniz diyor,kadın hayır inmeyeceğim diyor ve sonucunda darp işlemi gerçekleşiyor ardından kadını bir taksici görüp aracına alıyor ve hastaneye götürüyor.Güzel senaryo ama yemezler.

29
3
yanıtYanıtla
AZ BİLE YAPMIŞ:

UBER TAKSİCİYİ SABRI İÇİN TEBRİK EDİYORUM. NORMAL TAKSİCİ OLSA ARABAYLA ÜSTÜNDEN GEÇERDİ O KADININ. BEN İZLERKEN DAYANAMADIM İÇİMDEN YEDİ CEDDİNE KAYDIRDIM O KADININ. UBERCİ YİNE İYİ SABRETMİŞ. . .

29
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kadın haketmiş kardeşim. adamda iyi sabır varmış

26
4
yanıtYanıtla
yardımsever taksiciler )):

aynen :) ya bu taksiciler havaalanı saldısında insanları 200 liraya götürürüm diyenler değil miydi? ne ara insan oldu onlar? insanları sokaklarda gezdirip fazla para alanlar degıl mı onlar? her neyse. . .

28
1
yanıtYanıtla
Selim:

Adam daha nasıl sabretsin bu manyk insana. Tehditler hakaretler . . Bundan sonra en büyük düşmanın benim diyor deli kadın.

26
2
yanıtYanıtla
CAN:

Söför serbest birakildi elini kolunu sallaya sallaya dövecegi dolandiracagi siradaki müsteriyi ariyor burasi Türkiye kim kimi soyabilirse dolandirabilirse dövebilirse kim kime dum duma

6
20
yanıtYanıtla
mehmet:

onlarca hatta yüzlerce kaba saba küfürbaz hak hukuk bilmez sarı taksici trafikte binlerce insanın canını yakıyor. Ama onlara ses çıkartan yok. Çünkü onların böyle düzembaz ve cazgır müşterileri yok.

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Şoför az bile yapmış, sabırlı adammış.. araba çağırıyorsun , kaç paraya götüreceğini neden sormuyorsun. Sonra cirkeflik , hakaret... Şoför haklı .. zaten kadının kızı da bunu bildiği için sesi çıkmıyor.. uçağına binip gülerek seyahate gidiyor.. Allah bunun gibi iğrenç insanlarla karşılaştırmasin , kafayı yemiş bu kadın....

23
3
yanıtYanıtla
uber:

''vaayy beee ne etkileyici amaaa bundan sonra mutlaka sarı taksilere binelimm. ne kahramanlarmış meğerseee. . '' falan diyoruz hadi hep beraber :D

23
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

taksicilerin oyunu bu çok belli bu kadın bellki oynamış

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 191 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title