Haberler

Arnavutköy'de, Eşini ve Bebeğini Boğarak Öldüren Cani: Hayatta Yalnız Kalmamaları İçin Yaptım

Güncelleme:

Eşini ve bebeğini katleden caninin ifadesi kan dondurdu. Katil, önce kendini jiletle kestiğini, ardından hayatta yalnız kalmamaları için eşini ve 2 yaşındaki bebeğini boğarak öldürdüğünü anlattı.

İstanbul Arnavutköy'de karısı ve 2 yaşındaki bebeğini boğarak öldüren Mehdin Elgün, önce kendini jiletle kestiği ardından da öleceğini düşünerek eşi ve kızını boğarak öldürdüğü ortaya çıktı. Polise ifade veren Elgün, psikolojik sorunları olduğunu önce kendisini öldürmeye çalıştığını, ardından hayatta yalnız kalmamaları için kızını ve eşini boğduğunu anlattı.

EŞİNİ VE 2 YAŞINDAKİ KIZINI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Arnavutköy, İncirli Sokak'ta dün meydana gelen olayda tesisat malzemeleri üreten bir işyerinde çalışan Mehdin Elgün., eşi Nurşen Elgün ve 2 yaşındaki kızı Ecrin Elgün'ü boğarak öldürmüştü. Polis tarafından gözaltına alınan Mehdin Elgün'ün işlemleri Cinayet Büro Amirliğinde yapıldı.

Arnavutköy'de, Eşini ve Bebeğini Boğarak Öldüren Cani: Hayatta Yalnız Kalmamaları İçin Yaptım

KENDİNİ KESTİ, ÖLECEĞİNİ DÜŞÜNÜP EŞİNİ VE KIZINI BOĞDU

Cinayet Büro Amirliğinde verdiği ifadesinde suçunu itiraf eden şüpheli Mehdin Elgün'ün işlediği cinayetleri soğukkanlılıkla anlattığı öğrenildi. Psikolojik sorunları olduğunu ve iki gündür uyuyamadığını söyleyen Mehdin Elgün'ün polisteki ifadesinde önce kendisini öldürmeye çalıştığını anlattığı belirtildi. Telefonun şarj kablosuyla önce kendisine elektrik vererek öldürmeye çalıştığını anlattığı öğrenilen Mehdin Elgün, başarılı olamayınca jiletle kendisini kesmeye çalıştığını söyledi.

Arnavutköy'de, Eşini ve Bebeğini Boğarak Öldüren Cani: Hayatta Yalnız Kalmamaları İçin Yaptım

"HAYATTA YALNIZ KALMAMALARI İÇİN YAPTIM"

Her yerinden kan geldiği için öleceğini düşündüğünü anlatan Mehdin Elgün'ün daha sonra hayatta yalnız kalmamaları için önce eşini daha sonra da kızını boğarak öldürdüğünü söylediği belirtildi.

DAHA ÖNCE POLİS TARAFINDAN GÖZALTINA ALINMIŞ

Şüpheli Mehdin Elgün'ün daha önceden hırsızlık ve uyuşturucu kullanmak suçundan polise geliş kaydı bulunduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (8)

SELİM SESLİ:

HAYDİ BAKALIM UYDUĞUN O LÂIN ŞEYTAN SANA CEHENNEMDE NE KADAR YARDIMCI OLACAK...!

8
0
yanıtYanıtla
hakkı aydın bulut karagündostu:

kelle kopartılsın domuzlara yedirilsin hakkaniyet gereği budur

7
0
yanıtYanıtla
Devlet Büyüklerine:

Yazıklar olsun size ki hergün ayrı bir vahşet ile uyanıyoruz. Yazıklar olsun sizin gibi devlet büyüklerine

5
0
yanıtYanıtla
iste:

yolun psikopat insanlara denk gelmesin denk geldimi senide haecarlar sende zarar gorursun sende kurban olursun

3
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Eğer bu pislik idam edilmezse kanunlara hakkımı helal etmiyorum vatandaş olarak. Üstelik benim vergimle beslenecek içeride ve kader(?) mahkumu sayılacak.

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ya arkadarlar ben bir türlü anlamiyorum önce tutuklayorlar sonra serberst birakiyorlan sonrasida bu oluyor. Yazik hep gidene yazik

2
0
yanıtYanıtla
BİRSEN:

daha önce göz altına alınmış sonrada git cinayet işle sonra seni içeri atalım denmiş galiba bravooo

1
0
yanıtYanıtla
makarakukarakakarakikiri:

yosunu enerjiye çeviren bilim adamımız için şimdiden başımız sağolsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title