Haberler

Geneleve Kayyum Atandı, "Döngel Karhanesi" Filmi Gerçek Oldu

Güncelleme:

Adana'da, mahkeme kararıyla fuhuş şebekesinin genelev olarak işlettiği iki eve kayyum atanması, Metin Akpınar'ın başrolünü oynadığı "Döngel Karhanesi" sinema filmini akla getirdi.

Adana'da, mahkeme kararıyla fuhuş şebekesinin işlettiği genelevdeki iki eve kayyum atanması, Metin Akpınar'ın başrolünü oynadığı 'Döngel Karhanesi' sinema filmini akla getirdi

FUHUŞ ÇETESİNE OPERASYON DÜZENLENDİ, 11 KİŞİ TUTUKLANDI

Edinilen bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin Adana, Mersin ve İzmir'den Bursa'ya getirdikleri kadınlara fuhuş yaptıran şebekeye yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden 11'i tutuklandı. Günlük 50 bin lira kazanan ve lüks bir hayat sürdüğü belirlenen şebekeye ait 16 lüks araç, 10 ev ile arsa ve şirket olmak üzere 3 milyon 298 bin değerindeki mal varlıklarına el konuldu.

GENELEVE MAHKEME KARARIYLA KAYYUM ATANDI

Şebekenin işlettiği Adana'daki genelevdeki iki eve de mahkeme kararıyla kayyum atanmasına hükmedildi. Kararda, "2 gayrimenkulün Sosyal Konut (Genelev) olduğu, (her ne kadar şüphelinin adına kayıtlı olsa da üçüncü şahsa kiralanmış olabileceği hususunun atanan kayyum tarafından değerlendirilmesi), kayyum olarak görevlendirilmesi yapılacak olan kişilerin ilgili ilin Vergi Dairesi Başkanlığı'nca görevlendirilmesi" denildi.

ADANALI VATANDAŞLAR DURUMDAN MEMNUN

Bu arada, Adanalı vatandaşlar geneleve kayyum atanmasını olumlu bulduklarını belirterek, "Devletimizin bir bildiği var ki kayyum atadı" dedi.

Geneleve Kayyum Atandı, 'Döngel Karhanesi' Filmi Gerçek Oldu

"DÖNGEL KARHANESİ" FİLMİ GİBİ

Mahkeme kararıyla genelevdeki iki eve kayyum atanması, Metin Akpınar'ın başrolünü oynadığı 'Döngel Karhanesi' sinema filmini akla getirdi. Film, bir genelev sahibinin bankadan aldığı krediyi geri ödeyememesi nedeniyle, bankanın geneleve el koymasıyla başlar. Daha sonra bankaya fon tarafından el konulmasıyla birlikte, genelev de fona geçer. Ankara, işletmelerden herhangi birinden kar etmenin peşine düşer ve en uygununun "Döngel Eğlence Tesisleri" olduğuna karar vererek, işletmeyi kara geçirmesi için bir memurunu görevlendirir. Batık işletmeleri kara geçirme konusunda deneyimli olan memurun, "Döngel Eğlence Tesisleri"nin bir genelev olduğunu öğrenmesi ve burayı "kerhane"ye dönüştürme çalışmaları sürecinde yaşananları, kara mizah tarzıyla anlatılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (21)

vanlı duman:

bence genel evler yeşil kartı olanlara bedava olmalı

24
6
yanıtYanıtla
KONYALI GiZLi HIRiSTiYAN:

ULAN VANLI HERŞEYiNiZ BELEŞ

yanıt0
yanıt1
anne:

gerçek müslüman zinayı ne yapar ne de izin verir. Yapan ve müsaaede edenin vay haline!

20
7
yanıtYanıtla
ziya paşa:

genel olarak evler kapatılsın.

12
7
yanıtYanıtla
Tarafsız:

Kayyum atıcağına ''KAPAT'' zinanın resmileşmesi ayrı bi çirkinlik bana kayyum atayıp devletin kendi işletmesi ayru bi çirkinlik !

14
1
yanıtYanıtla
ÖĞRENCİ:

Böyle Sosyal tesislerde mavi kart geçsin istiyoruz.

9
5
yanıtYanıtla
BİZE HER PARİS DEĞİL BİZE HER YER ANKARA:

ADAMSIN SÖZÜN ÇOK GÜZEL AMA NE DE OLSA ZİNA SAKINMAK GEREK AHİRETTE BAKACAK YÜZÜN KALMAZ

yanıt5
yanıt1
,,,:

-beyefendi yeni göreviniz hayırlı olsun nereye atandınız. (makam sahibi) ıı şey kırhane müdürlüğüne atamam olmuş-kırhane mi?evet canım kırlar varya araya-ne olarak atandınızka. . . t-?pardonayyum olarak ordaki gelir giderleri düzenleyeceğım kaçak olmasın :))

8
3
yanıtYanıtla
gs:

vatandaş çok memnun devletımızın bır bıldıgı vardır :) yoruma bak hele ya

10
1
yanıtYanıtla
Kel Müdür:

Türkiye yavaş yavaş kominizme geçiyor:))

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title