Haberler

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, kaldığı otel odasında rahatsızlandı

Güncelleme:

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, kaldığı otel odasında rahatsızlandıTOKAT - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Tokat'ın Erbaa ilçesinde kaldığı otelde rahatsızlanması üzerine programları iptal edildi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, kaldığı otel odasında rahatsızlandı

TOKAT - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Tokat'ın Erbaa ilçesinde kaldığı otelde rahatsızlanması üzerine programları iptal edildi.

Ankara'dan Merzifon Havalimanına özel uçağı ile gelen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, karayolu ile Erbaa ilçesine geçerek geceyi bir otelde geçirdi. Sabah saatlerinde rahatsızlanan Hisarcıklıoğlu, otele doktor tarafından muayene edilerek serum tedavisi uygulandı. Gribal enfeksiyon nedeniyle kendisini iyi hissetmediği öğrenilen Hisarcıklıoğlu'nun Tokat'taki programları iptal edildi. Erbaa ilçesindeki otel odasında dinlenen Hisarcıklıoğlu, makam aracına otelin kapalı otoparkında binerek ilçeden ayrıldı. Ankara'ya karayolu ile hareket eden Hisarcıklıoğlu'na vekaleten kentteki programlara Nevşehir TSO Başkanı ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız katıldı. Parmaksız, törende yaptığı konuşmasında TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun son bir haftadır yoğun iş temposuna dikkat çekerek, "Başkanımız son bir haftada 6 yurt içi ve yurt dışı programa katıldıktan sonra dün gece Erbaa'ya geldik. Kendisi epey yorgun düştü ve şuanda doktor zorunlu istirahat verdi. O yüzden çok istemesine rağmen programlara katılamadı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Türkiye Tokat Erbaa Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title