Haberler

Gençlerbirliği'nde Hırsızlık Şoku

Gençlerbirliği'nin Burkina Fasolu Oyuncusu Lamine Traore, Kulüp Binasında Soyuldu.

Gençlerbirliği'nin Burkina Fasolu oyuncusu Lamine Traore, kulüp binasında soyuldu.

Gençlerbirliği Kulübü binasında yaklaşık 15 gün önce büyük bir güvenlik ihmali yaşandı. Kırmızı-siyahlı ekibin sezon başında Belçika'nın Anderlecht kulübünden transfer ettiği savunma oyuncusu Lamine Traore'nin kulüpte bulunan odası kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu. Kimliği belirsiz hırsız, Traore'nin odasında bulunmadığı sırada anahtarla kapıyı açarak, Burkina Fasolu oyuncunun odasını karıştırdı. Hırsızın, Traore'nin bin YTL parasını ve bazı kredi kartlarını çaldığı öğrenildi. Paranın çalındığı gün Gençlerbirliği'nde oyunculara prim ödeme günü olduğu, ancak primlerin zamanında ödenmemesi nedeniyle çalınan paranın miktarının bin YTL olarak kaldığı ifade edildi. Primlerin ödenmesi durumunda Traore'nin kaybının 6-7 bin YTL civarında olabileceği kaydedildi.

Yaşanan bu olayın ardından Gençlebirliği Kulübü'nün 2 güvenlik görevlisinin işine son verdiği öğrenildi. Polisin, olayla ilgili olarak soruşturma başlattığı ve güvenlik kamerası kayıtlarını incelediği belirtildi.

(EKO-İY-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title