Haberler

Gelibolu'da "Teröre Hayır" Mitingi

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde 12 Askerin Şehit Edilmesi, Çanakkale'nin Gelibolu İlçesinde Düzenlenen 'Teröre Hayır' Mitingiyle Protesto Edildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 12 askerin şehit edilmesi, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde düzenlenen ''Teröre Hayır'' mitingiyle protesto edildi.

Miting öncesi Eğritaş yolu mevkiinde bulunan askeri şehitlik ziyaret edilerek siyah çelenk bırakıldı. Askeri şehitliğe çelenklerin bırakılmasının ardından 26 Kasım Caddesi üzerinde bulunan Gazi Süleyman Paşa heykeli önünde yağmura rağmen toplanan yaklaşık 6 bin kişi, Gölcük ve Atatürk Caddesi üzerinden yaklaşık iki kilometre yürüyerek iskele meydanında bulunan Atatürk anıtına geldi. Onuncu Yıl ve İstiklal Marşı'nı söyleyen kalabalığa hitap eden Atatürkçü Düşünce Derneği Gelibolu Şube Başkanı Avukat Rufat

Şener, terörün milletin omzunda kanayan bir şirpençe, bir kan çıbanı olduğunu belirterek, "Bu yara, her geçen gün büyüyor, her geçen gün de verdiği acı artıyor. Her gün gencecik evlatlarımız şehit düşüyor. Yüreklerimiz kana boğuluyor. Ama terör bitmiyor" dedi.

(ST-AÖ-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
title