Haberler

Geleneksel Yeşildağ Şenliklerinin Bu Yıl 6'ıncısı Düzenlendi

Beyşehir'e bağlı Yeşildağ beldesinde, geleneksel Yeşildağ Şenliklerinin bu yıl 6'ıncısı düzenlendi.

Beyşehir'e bağlı Yeşildağ beldesinde, geleneksel Yeşildağ Şenliklerinin bu yıl 6'ıncısı düzenlendi.

Yeşildağ Belediyesi ile Yeşildağ Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından Beyşehir Gölü kıyısındaki İskele mevkisinde mesire alanında düzenlenen şenlikler, renkli görüntülere sahne oldu.

Yeşildağ Belediye Başkanı Mustafa Ünlü, hemşehrilerini bir arada görmekten büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, katılımcılara ve sponsor firmalara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Şenlik vesilesiyle göremedikleri hemşehrilerini görme fırsatı bulduklarını söyleyen Ünlü, belediye çalışmaları ve bölgede hayata geçirilen hizmetler hakkında bilgi verdi.

Yeşildağ Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı İshak Erciyes ise, vakıf olarak Yeşildağ Belediyesi ile organize ettikleri şenliklerin kendilerini çok mutlu ettiğini bildirdi.

Şenliğe katılan kalabalığı görünce çok huzur duyduğunu ifade eden Erciyes,

"Yaşam mücadelesi için köyünü, kentini terk edip gurbete giden hemşehrilerim, gördüğünüz gibi köylerini ve vatanlarını unutmamışlar. Bu bize son derece gurur veriyor. Yeşildağlı'nın nasıl bir insan olduğunu gösteriyor. Hepiniz görüyorsunuz ki, birlikten kuvvet doğuyor" dedi.

Konuşmaların ardından gölde yüzme, motorlu tekne yarışmalarının yapıldığı şenlikte, yerel sanatçıların konserleriyle halk oyunları gösterileri düzenlendi.

İskele mevkisindeki tepenin zirvesine dikilen Türk bayrağını, bulunduğu yerden alıp etkinlik alanına getirmek için yapılan yarışma da büyük ilgi gördü.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title