Haberler

Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu Yeniden Adaylığını Açıkladı

Güncelleme:

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz'e bir dönem daha hizmet etmek için belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz'e bir dönem daha hizmet etmek için belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Ak Parti İlçe Merkezinde yapılan basın toplantısında bir konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ilçeye yaptığı hizmetlere devam ettirebilmek için önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar aday olduğu söyledi.

Ak Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar, İl Genel Meclisi Üyeleri, AK Parti Gediz İlçe Yönetimi Üyeleri, AK Parti Gediz Kadın Kolları, AK Parti Gediz Gençlik Kolları ve basın mensuplarının katılımıyla düzenlenen toplantıda ilk konuşmayı İlçe Başkanı Eflatun Coşar yaptı.

İlçe Başkanı Eflatun Coşar Konuşmasında, "Yaklaşık on yıldır Gediz'e hizmet veren Belediye Başkanımız Mehmed Ali Saraoğlu'nun önümüzdeki yerel seçimlerde partimizden belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıklamak üzere toplandık.

Gediz'e hizmet noktasında başta Milletvekilimiz Soner Aksoy, Belediye Başkanımız ve ben bir ekip oluşturarak, halkımız için çalıştık. Bu ekibin yoluna devam etmesini düşünüyoruz. Hakkımız ve Gediz için hayırlı olsun" dedi.

Kütahya Milletvekili Soner Aksoy da konuşmasında, "Ak Parti, partiye gönül vermiş herkese ve tüm adaylara açıktır. Aday olacak herkese eşit mesafede biri olarak Başkan Eflatun Coşar'a katılıyor ve ekip olarak Gediz ve Gediz Halkı için aralıksız çalıştığımızı dile getirmek istiyorum. Başkan Saraoğlu'nun çalışmaları da herkes tarafından bilinmektedir. Gediz için hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu da aday adalığı açıklamasından önce Milletvekili Soner Aksoy başta olmak üzere İlçe Başkanı Eflatun Coşar'a, parti yönetimi, kadın ve gençlik kollarına teşekkür ederek, ilçeye yaptığı hizmetlere devam ettirebilmek için önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar aday olduğu söyledi.

Hayatın çok hızlı bir şeklide akıp gittiğini, bu kısa zamanda Allah'ın kendilerine büyük fırsat ve imkanlar verdiğini belirten Başkan Saraoğlu, konuşmasını şu şekilde devam etti:

"Bu halka hizmet etme imkanıdır. Halkımız da bize destek verdi. Biz o desteğin hakkını vermek için yoğun bir gayret gösterdik.

Attığımız her bir adımda dua etsinler diye adım attık. Attığımız her bir adımda Gediz halkının gönlünde ve yüreğinde yer bulduğumuzu düşünüyorum. Çünkü Gediz halkı, kendisine hizmet eden ve kendisi için bir adım atana on adım atma yürekliliğini gösterebilecek erdeme ve ahlaka sahip. Böylesine güzel ahlakla bezenmiş bir ilçenin sakinlerine hizmet etmekten dolayı önce 'Cenab-ı Hakka' hamd ediyorum ve bu imkanı bizlere sunan Gediz halkına öncelikle teşekkür ediyorum. Gediz'e sunulan katkıların mimarı başta Sayın Başbakanımız olmak üzere, Milletvekilimiz Soner Aksoy'a özellikle teşekkür ediyorum. Ayrıca parti teşkilatımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum.

Bugün yeni bir dönem için besmele çekme günü, yeniden kolları sıvayacağız ve yeniden kolları sıvamak için bugün yeni bir start veriyoruz, herkes için hayırlı olsun. Gediz zor bir ilçedir 9,5 yıllık süre içinde Gediz'de yapılamaz denen pek çok yatırım yapılmış adeta Gediz çağ atlamıştır.

Gediz'e kalıcı eserleri bıraktık bundan sonra daha güzelleri olacak.

Ama bunu birlikte yapacağız, birlikte başaracağız. Gediz'i sadece kendi içinde büyüyen değil, Türkiye'ye yakışan bir marka haline getireceğiz.

Bu yeni başlangıcın herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu gün yeni dönem için kolları sıvama günüdür. Yeni dönem, daha fazla heyecanla çalışma günüdür. Gediz'de yeni başarılara koşacağız. Kütahya'nın rekorunu kırarak AK Parti bayrağını en yüksek zirveye hep birlikte taşıyacağız. Bu zirve hedefe koşmamızı sağlayan halkımıza, belediye başkanlığı görevi süresince destek olan herkese teşekkür ediyorum." - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Ak Parti Kütahya Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title