Haberler

Gebze'ye Gençlik Merkezi Yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ilçesine tam donanımlı gençlik merkezi inşa edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ilçesine tam donanımlı gençlik merkezi inşa edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Gebze'de gençlerin faydalanabileceği bir merkez yapılacağı belirtildi.

11 bin 200 metrekare alana inşa edilecek gençlik merkezinin her türlü imkana sahip olacağı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Merkez, bodrum, alt zemin, üst zemin, bir, iki ve üç olmak üzere 6 kat şeklinde inşa edilecek. Yaklaşık 5 bin metrekare peyzaj alanı olacak yapının 2 basketbol ve voleybol sahası ile 44 araçlık açık otoparkı bulunacak. Yapının bodrum katı sığınak, ısı merkezi, salon ve depodan oluşacak. Alt zemin katta fen laboratuvarı, 5 derslik, öğretmenler ve idareci odası, spor izleme bölümü, fitness, güreş, judo ve soyunma odaları yer alacak. Üst zemin katta internet sınıfı, santranç odası, 5 derslik, kulüp odası, kütüphane, spor izleme bölümü, judo, tekvando, bay bayan soyunma odası, duş ve wc'ler bulunacak. Birinci kat divanhane, teras, kafeterya, bebek bakım odası, 380 kişilik tiyatro salonu, kulis, dekor deposu ve atölye sınıfından oluşacak. Yapının ikinci katında ise santranç odası, 5 derslik, kütüphane, öğretmen ve idareci odası bulunacak. Son katta ise internet sınıfı, sanat atölyesi, 5 derslik, müzik stüdyosu ve kayıt odası yer alacak."

Kaynak: AA / Güncel

Gebze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title