Haberler

Gebze'de Operasyon... -Otomobil Hırsızlığı ve Uyuşturucu Ticareti Yaptıkları Belirtilen Bir Şebekenin Çökertildiği Bildirildi -8 Şebeke Elemanının Gözaltına Alındığı Operasyonda Çalıntı Olduğu Belirlenen 4 Otomobil, 3 Tabanca ile Toplam 1 Kilo 800 Gram Es

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde Otomobil Hırsızlığı ve Uyuşturucu Ticareti Yaptıkları Belirtilen Bir Şebekenin Çökertildiği, Şebekenin 8 Elemanı Gözaltına Alındığı Bildirildi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde otomobil hırsızlığı ve uyuşturucu ticareti yaptıkları belirtilen bir şebekenin çökertildiği, şebekenin 8 elemanı gözaltına alındığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Gebze Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dilovası beldesinde yaptıkları kontrollerde şüphe üzerine durdurdukları 34 BKR 39 plakalı otomobilin çalıntı olduğunu belirleyince otomobil ve içinde bulunanlar üzerinde arama yaptılar.

Otomobilde 1'i kuru sıkı 3 tabanca ele geçiren ekipler, otomobildeki G.E. (27), P.A. (22), T.O. (26), A.G. (23) ile İ.T'yi gözaltına aldılar.

Şebekenin elebaşı olduğu iddia edilen G.E'nin Gebze'deki evinde de arama yapan ekipler, 3 otomobil anahtarı, 1,5 kilo esrar, 110 gram Hint keneviri, 2 sahte otomobil ruhsatı ile 1 sahte kimlik buldular.

Anahtarların çalıntı otomobillere ait olabileceği düşüncesiyle çevrede araştırma yapan ekipler, G.E'nin de verdiği bilgiler doğrultusunda yakındaki bir caddede park halinde bulunan ve İstanbul'dan çalındıkları belirlenen 3 otomobile daha ulaştılar.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, şebekeyle bağlantılı oldukları tespit edilen K.K, A.D. ve Ö.K'yı da Gebze'de gözaltına aldılar.

Bu kişilerden A.D'nin üzerinde 300 esrar ele geçirildi.

Çalıntı otomobillerin sahiplerine teslim edildiği, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title