Haberler

Gaziantepspor - Fenerbahçe Maçının Ardından

Gaziantepspor - Fenerbahçe Maçının Ardından

GAZİANTEPSPOR - FENERBAHÇE MAÇININ ARDINDAN

GAZİANTEPSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KAFKAS : "FENERBAHÇE GALİBİYETİ ÖZGÜVENİMİZİ ARTIRDI"

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ KOCAMAN : "BEKLENTİLERİMİZİN YÜKSEK OLDUĞU HAFTADA İSTEMEDİĞİMİZ SONUÇLA KARŞILAŞTIK"

Gaziantepspor-Fenerbahçe maçının ardından teknik adamlar karşılaşma ile ilgili görüşlerini dile getirirken, ev sahibi takımda sevinç, konuk takımda ise hüzün vardı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, şunları söyledi:

"Oyunun genel değerlendirmesini yaparsak hak eden tarafın Gaziantepspor olduğunu düşünüyorum. Özellikle alınan galibiyetin anlamı bizim için çok önemli. Çünkü iç sahada uyum sorunumuz vardı. Fenerbahçe gibi bir takımı yenmek özgüvenimizi daha da artırdı. Şimdi orta sıralara doğru tırmanmaya başladık. Son 4-5 haftada bunu aştığımızı görüyorum. Ben bundan sonra daha iyi olacağımızın sözünü veriyorum. Fenerbahçe'ye de başarılar diliyorum. Sadece bir galibiyet aldık. Galibiyetler de, yenilgiler de hokkabaz gibidir, ikisine de aynı şekilde davranmak, dikkat etmek lazım. Sahamızda yenmek bizim için önemliydi. Atılan şutların isabetli olması için çalışmalar yapıyoruz. Dikkat ediyoruz ve bunun çalışmalarını yapıyoruz. İlk devre gol olsayldı sonuç farklı olabilirdi, iki takımda farklı oynayabilirdi. Goller geç oldu ama iyi oldu. Dışarıda yensek bu kadar sevinmezdim. Sadece bir maç kazanmakla bitmiyor. İç sahada 8-9 aydır kazanamama fobimiz vardı, bunu da atlattığımızı düşünüyorum. Galibiyeti Fenerbahçe gibi bir takım karşısında almamız ise daha da önemli. Devre arası bir tane iç orta saha oyuncu, duruma göre de bir de santrofor düşünüyoruz. Fakat bu oyuncular üst seviyede takıma katkı sağlayacak oyuncular olacak. Alabilirsek şimdi, alamazsak sezon sonunda istemiyorum. Genç oyunculara her zaman kapımız açık. Orhan benim gözbebeğim zor şartlarnda geldi buraya. Çok farklı bir oyuncu, hem milli takıma, hem kendi takımına çok değer katacaktır. Daha 18 yaşında, her türlü özelliğe sahip, gurur kaynağımız olacak. Ben onu Milan'da, Barcelona'da görmek istiyorum. Jorginho'nun adalesinde bi sıkıntı var yarın çekilecek MR sonuçlarında durumu belli olacak." Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise şöyle konuştu:

"Hemen üstümüzde yer alan rakiplerimizi de düşünürsek bu maç bizim için önemliydi. Bizim kazanacağımız sonuçla beraber durumumuz çok karlı bir avantaja dönüşebilecekti. Maça bu duygularla başladık. Zorlu bir deplasman, kuvvetli bir takım Gaziantep. Özellikle son dönemlerde hızlı bir ekiple oynayacaktık. Bu da işin başka bir gerçeği. Maça son derece iyi başladık, belki Ankaragücü maçında ve evvelki maçlarda olduğu gibi. Sonucu elde edene kadar da son derece etkili oynadık. Karşılaşma daha sonra yavaş yavaş Gaziantepspor'un bizim sahamıza gelmesiyle sonuçlanan bir oyuna doğru büründü. Burada iki faktör vardı. Topu aldığımız anda hızlı kontrataklar yapmayı bir kaç pozisyon dışında beceremedik. Bu konuda etkili olamadık. İkinci yarı 15 dakika periyotlar aldık. İlk 5-10 dakikalık periyotta daha rahattık. Daha sonra top tutma konusunda çok sıkıntı yaşadık. İkinci yarının 30'ncu dakikasından sonra arka arkaya 2-3 pozisyona girdik. Fakat bunu değerlendiremedik. Bu süreçte ev sahibi takımının sonucu istemeye yönelik baskısı arttı. İlk yediğimiz golden sonra takım demoralize oldu. Bu, ikinci gol için zemin hazırladı. Ev sahibi takım daha fazla istedi. Beklemediğimiz bir skorla karşılaştık. Gaziantepspor'a başarılar diliyorum. Beklentilerimizin çok yüksek olduğu bir haftada istemediğimiz bir skorla karşılaştık."

Görüntü Dökümü:

- -----------------------

- Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile röp.

- Gaziantepspor futbolcusu İvan ile röp.

- Gaziantepspor futbolcusu Orhan ile röp.

- Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile röp.

- Fenerbahçe futbolcusu Volkan ile röp.

- Fenerbahçeli Kazım ile röp.

(KJ:Haber:Zeki GÜNAY-Kamera:Mehmet BULUT/GAZİANTEP DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title