Haberler

Gaziantepspor, Arjantinli Christian Zurita İle 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Gaziantep - (dha) Gaziantepspor, Arjantin'in Colon Takımında Forma Giyen Christian Rodrigo Zurita İle 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı.gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, "Teknik Direktör Walter Zenga'nın İsteğinin Ardından Zurita'nın Maç Kasetlerini İzledik. Oynadığı Futbol İle Hepimizi Etkiledi. Arj...

GAZİANTEP - (DHA) Gaziantepspor, Arjantin`in Colon takımında forma giyen Christian Rodrigo Zurita ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, ¨Teknik direktör Walter Zenga`nın isteğinin ardından Zurita`nın maç kasetlerini izledik. Oynadığı futbol ile hepimizi etkiledi. Arjantin gibi zorlu bir ligde Zurita, 8 yıl içerisinde 210 kez forma giymiş. Her yıl ortalama 30 maç oynayan Zurita, özellikle asitleriyle gol bölgesinde bize çok faydalı olacak¨ dedi.

Christian Rodrigo Zurita, Gaziantepspor Celal Doğan tesislerinde düzenlenen sözleşme töreninde büyük bir kulübe geldiğini ve kendisinden beklenen iyi futbolu sergileyerek, takıma katkıda bulunmak istediğini söyledi.

Zurita şöyle konuştu: ¨Çok iyi karşılandım. Böyle büyük bir ilgi ile karşılaşacağımı ummuyordum. Büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Bu sezon ve bundan sonraki sezonlarda Gaziantepspor`a faydalı olmak için elimden geleni yapacağım.¨

TRANSFERLER SÜRECEK

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Zurita`nın ardından biri Sırp olan iki yabancı oyuncu ile daha görüşme halinde olduklarını ve bunları kadrolarına dahil edeceklerini söyledi. Bir hafta içerisinde transfere nokta koyacaklarını anlatan Kızıl, şunları söyledi:

¨Karomuza iki yabanca oyuncu daha katacağız. Bunların yanı sıra yerli transferde de çalışmalarımız sürüyor. Türkiye`de görüştüğümüz iki futbolcu var. Bunlardan birisi dört büyüklerde oynuyor ve biz bu oyuncuyu kiralık olarak Gaziantepspor`a getireceğiz. Diğer oyuncu da yine Türk futboluna çok hizmetler vermiş ve kendisini ispatlamış bir arkadaşımız. Bu futbolcuyu da bonservisiyle birlikte alarak kadromuzu güçlendireceğiz. Biz halkımıza çok iyi ve başarılı bir takım yaratma sözü verdik. Bunun için sürekli çalışıyoruz. Bundan sonra Gaziantepspor`da yan yatmak yok. Buraya gelen futbolcu aldığı paranın hakkını verecek. Hiçbir oyuncu oynamadan para alamayacak ve takımda da kalmayacak.¨

Gaziantepspor Zurita ile birlikte bu sezon transfer ettiği oyuncu sayısını ona yükseltti. Geçen sezon kadrosunda oynayan Lazarov`u Kayseri Erciyesspor, Hasan Yurt`u ise Sivasspor`a veren, kırmızı siyahlılar, bugüne kadar Kayseri Erciyesspor`dan Mutlu Kızıl, Standart Liege`den Kadir Pekmezci, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor`dan Fatih Şen, Belçika`dan Kadir Urgan, İsviçre`den Önder Çengel, Sivasspor`dan Oğuz Dağlaroğlu ve Ajaccio`dan Kaofaro Diawara ile Diyarbakırspor`dan Sinan Demircioğlu ve Göksel Akıncı`yı renklerine bağlamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title