Haberler

Gaziantep'te Ülkü Ocakları'ndan 'Gönül Seferberliği' Konseri

Gaziantep'te Ülkü Ocakları tarafından 'Gönül Seferberliği' adı altında düzenlenen konserde, 'Andımız'ın okullarda kaldırılması protesto edildi.

Gaziantep'te Ülkü Ocakları tarafından 'Gönül Seferberliği' adı altında düzenlenen konserde, 'Andımız'ın okullarda kaldırılması protesto edildi.

Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen konsere binlerce ülkücü katıldı. Konserde ülkücüler, sık sık "Devletin başına devlet gelecek" şeklinde slogan attı. Konserde ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından binlerce ülkücü 'Andımız'ı okuyarak, okullarda kaldırılmasını protesto etti. Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra da Osmaniye Mehteran Takımı gösterisini sundu. Gösteri sonrası sanatçılar Ali Kınık ve Mustafa Yıldızdoğan, sahnede eserlerini seslendirdi.

Konser öncesi açıklama yapan Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Erdoğan, "Bugün burada çok güzel bir atmosferde sizlerle beraber olmanın memnuniyeti içerisindeyiz. Burası Gaziantep'e gaziliği kazandırmış ecdadın torunları, yiğit bozkurtların yeridir" dedi.

MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin ise, "Her kademesinde hizmette bulunmanın büyük bir şeref ve gurur olduğu şuuruyla bugün huzurlarınızda bulunmaktan onur ve gurur duyuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi adına hepinizi selamlıyorum. Bugün sözüm ona çözüm adına çözüm sürecinin yaşandığı bir dönemde Güneydoğu'nun yıkılmaz ve yıkılmayacak kalesi olan Gaziantep'in evlatları olmak hepimize gurur veriyor. Bu aziz millet bundan doksan yıl önce Fransız önünde ve 12 Eylül öncesi komünizm tehlikesi önünde nasıl siper olduysa, ülkücü harekete en fazla şehit veren il olduysa biz inanıyoruz ki yarın şartlar gerektirdiği zaman hiçbir ülküdaşım bayrak için, ezan için, Türk milletinin geleceği için canını vermekten asla ve asla şüphe göstermeyecektir" şeklinde konuştu.

Konsere Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Sina Özçelik, MHP il, ilçe başkanları, parti ve ocak üyeleri de katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Ali Kınık Osmaniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
title