Haberler

Gaziantep'te Alınacak 320 Bekçi İçin Yapılan Mülakatı 780 Kişi Kazandı

Gaziantep(İHA) Gaziantep’te alınacak 320 bekçi için yapılan sözlü sınavı kazanan 780 kişi, Cumartesi günü yapılacak yazılı sınava katılacak.

Gaziantep(İHA) Gaziantep'te alınacak 320 bekçi için yapılan sözlü sınavı kazanan 780 kişi, Cumartesi günü yapılacak yazılı sınava katılacak.

Gaziantep'in Şahinbey, Şehitkamil ve Nizip ilçelerinde Çarşı ve Mahalle Bekçisi olarak alımı yapılacak 320 kişi için yapılan sözlü sınavı 780 kişi kazandı. Gaziantep Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, sözlü sınavda başarılı olanların 23 aralık Cumartesi günü yapılacak olan yazılı sınava katılmaya hak kazandığı duyuruldu.

Mülakat sonuçlarının Valilik, Şahinbey, Şehitkamil ve Nizip Kaymakamlığı internet sayfalarında yayınlandığı belirtilen açıklamada, yazılı sınav için yapılması gerekenler hakkında ise, "Yazılı Sınava girmeye hak kazanan adaylar "Yazılı Sınava Giriş Belgelerini" başvuru yaptıkları İlçe Emniyet Müdürlüğünden 20.12.2017-22.12.2017 tarihleri arasında bizzat kendileri alacaktır. Sınav Giriş Belgesini getirmeyen adaylar yazılı sınava alınmayacaktır. Sınava özürlü veya özürsüz olarak saatinde girmemiş olanlar o sınava girme hakkını kaybetmiş sayılacaktır. Bu nedenle adayların sınavdan en az 15 dakika önce sınav salonunda yerlerini alacak şekilde hazır olması gerekmektedir. Yazılı Sınavda başarılı olan adaylar için "Asil Aday" ve "Yedek Aday" listeleri daha sonra duyurulacaktır" denildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Valiliği Şehitkamil Şahinbey Nizip Politika Güncel Haberler

title