Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da 3 Puan Sevinci

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Serdar'ın attığı 3 golle mağlup ederek galip gelmenin sevincini yaşıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Serdar'ın attığı 3 golle mağlup ederek galip gelmenin sevincini yaşıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan maçın ardından katıldığı basın toplantısında iç sahada bu galibiyete ihtiyaçları oyduğunu belirterek, "Özellikle geçen hafta bugünkü galibiyet skoruyla kazanacağımız bir maçı bu skorla kaybetmiştik. Buda takımın üzerinde çok aşırı bir gerginlik oluşturmuştu. Futbolcularımız gerçek oyunlarını sahaya yansıtmakta sıkıntı yaşadılar. Golü attıktan sonra rahatladık ve ikinci golü attıktan sonra futbolcularımız daha iyisini yapmaya çalıştı. Oyunun özellikle ilk yarısında istediğimiz futbolu oynayamadık. Dediğim gibi buda bir önceki maçın gerginliği vardı. Futbolcularımı kutluyorum ve güzel bir galibiyet aldılar" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Volkan Yılmaz ise sahaya mutlak galibiyet için çıktıklarını belirterek, "Bugün gerçekten kazanmamız gerekiyordu. Geçen haftada Adanaspor karşısında iyi top oynamıştık ama 3-0 mağlup olmuştuk. Bugün 1-0 galibiyete de razıydık. Bugün ilk yarı yada ikinci yarı gerçekten çok iyi bir oyun çıkardık. Top daha fazla bizdeydi ve ikinci yarı daha da iyiydik. Umarım bu bizim için bir rehavet olmaz çünkü önümüzdeki hafta da önemli bir maçımız var. Bir çıkış yakalamamız gerekiyor. Birkaç maç üst üste kazanıp üst sıralara çıkmamız gerekiyor" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Mehmet Yiğit kendisi gibi genç oyunculara fırsat verdiği için Teknik Direktör Şahan'a teşekkür ederek, "Hocamızın güvenini boşa çıkarmadığımızı düşünüyorum. Maça gelince çok iyi bir mücadele verdiğimizi düşünüyorum. Son 5 haftadır aldığımız puan sahaya yansıttığımız futbola eş değer değil. Daha fazla puan toplamamız gerekiyor. İyi takımlar bazen bu şekilde olabiliyor. Biz bunun üstesinden gelebilecek takımız. Umarım bu galibiyeti Manisespor maçıyla perçinleştiririz" dedi.

Karşıyakasporlu Ahmet Solakel ise lider olarak geldikleri Gaziantep'ten lider olarak dönme ümidiyle geldiklerini ifade ederek, "Buradan en azından bir puan almak istiyorduk. Oyunun 60-70 dakikasını istediğimiz gibi götürdük aslında. 65. dakikada yediğimiz golden sonra biraz oyun formatımızın dışına çıktık. Oyunu kurtarmak için geride çok boşluklar bıraktık. Rakibimizde gerçekten iyi bir takımdı. Süratli ve etkili oyuncuları var. Bu boşlukları çok iyi değerlendirdiler ve son 15 dakikada maçı kaybettik" şeklinde konuştu.

Karşıyakasporlu Erdi Öner de mağlup oldukları için üzgün olduklarını anlatarak, "Maçın skoruna bakıldığı zaman izlemeyenler belki rakibimizin çok üstün oynadığını düşünebilir. 65. dakikaya kadar kendi formatımız ve oyun disiplinimizle daha önceki maçlar gibi iyi bir mücadele verdik. Hatta rakibimize hiç pozisyon vermedik. Şansız bir gol yedik ve tabi ki futbolda bunlar var. Ama ondan sonraki 15 dakikalık sürede bizim daha önceki maçlarda gösterdiğimiz o mücadeleyi pek gösteremedik. Bizi üzen tarafta bu zaten. Lig uzun bir maraton tabii ki mağlupta olacağız. Bugünkü maçın son 15 dakikasından ders çıkaracağız. Umarım önümüzdeki hafta galip geliriz ve bunu telafi ederiz. Yukarıda devam ettirdiğimiz ligi öyle devam ettiririz" diye konuştu.

Karşıyakaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise oyunun başında net pozisyonlar kaçırdıklarını hatırlatarak, "Maçın geneline baktığınız zaman geçen hafta ağır bir mağlubiyet almış bir takım vardı karşımızda. Bizde geçen hafta liderlik koltuğuna oturduk. O coşkuyla beraber ama maç öncesinde konuştuğumuz, yani kazanmaya ihtiyacı olan bir rakip var ve onlar kadar istersek o zaman buradan 3 puanla döneriz konuşmasını aramızda yaptık. Oyunun geneline baktığımız zaman maçın başında kaçırdığımız çok net pozisyonda var. Oyunun gole kadarki bölümünden şikayetçi değilim. Golü yiyene kadar takımımız çok tempoyu artırmasa da aslında istediği oyunu istediği pozisyonu almıştı. O sırada oyuna müdahale edeceğimiz sırada da yani suçlama bazında söylemiyorum, ama gerçek olarak bireysel anlaşmazlıktan doğan beklide kalemize gelen ilk şut gol oldu.

Ondan sonraki oyundan şikayetçiyim aslında. 1-0 geriye düşebilirsiniz ama o inançla sahada yer almanız gerekiyor ama 1-0'dan sonra takım halinde skoru yakalarız inancını kaybettik. Ondan sonrada bize yakışmayan bir oyun oldu" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Mehmet Şahan Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title