Haberler

Gap Gazeteciler Birliği Olağan Toplantısını Samsat'ta Yaptı

Gap Gazeteciler Birliği Ocak Ayı Genel Yönetim Kurulu Toplantısı Samsat İlçesinde Yapılırken, Toplantıya Siyasiler ve Bürokratlarda Katıldı.

GAP Gazeteciler Birliği Ocak ayı genel yönetim kurulu toplantısı Samsat ilçesinde yapılırken, toplantıya siyasiler ve bürokratlarda katıldı.

Samsat Kaymakamlığı sosyal tesislerinde yapılan Ocak ayı yönetim kurulu toplantısında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde meydana gelen gelişmeler ve basın camiasının sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. GAP Gazeteciler Birliği yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra toplantıya Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, AK Parti Adıyaman Milletvekili Şevket Gürsoy, AK Parti İl Başkanı Lütfullah Ayhan, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Çelik ve çok sayıda bürokrat katıldı. Mahalli sanatçı Mehmet Aslan'ın da katıldığı programda seslendirilen türküler eşliğinde gazeteciler ve davetliler gönüllerince eğlendi.

Toplantıda konuşan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz, Adıyaman'da 5-6 yıldan beri gözle görülür bir kalkınma ve hareketliliğin olduğunu ve bunu ateşleyen gücün Adıyaman basını olduğuna dikkat çekerek, "İçerisinde yaşadığımız toplumun yaşadığı sıkıntıları sadece haber yaparak değil onu kendimizin bir parçası sayıp sorunun ortadan kaldırılması hususunda takipçi oluyoruz.Adıyaman'da kalkınmanın itici gücü basındır. Kendi sorunlarımızı cemiyet olarak sahiplenmenin yanı sıra bu coğrafyada yaşayan insanlarımızın da sorunlarının da takipçisiyiz" dedi.

(AA-OÇ-Y)

27.01.2008 16:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title