Haberler

    Boku No Roblox Remastered başlangıç rehberi

    Güncelleme:

    Boku No Roblox: Remastered, Roblox'ta oynayabileceğiniz yüzlerce oyundan biridir.

    Boku No Roblox: Remastered, Roblox'ta oynayabileceğiniz yüzlerce oyundan biridir. Aynı zamanda, 90'ın üzerinde bir beğeni yüzdesi ile uygulamadaki en yüksek puan alan oyunlardan biridir. Görevler, savaşlar ve diğer oyun türleriyle dolu bir oyun diyebiliriz. Ayrıca Quirks gibi Roblox'un en iyi oyunlarının çoğunda görülen bazı tanıdık özellikleri de fark edeceksiniz. Bunlar, karakteriniz için bir tür tanımlayıcıdır. Genel olarak, yapabileceğiniz çok şey var ve ilk başta biraz sıkıcı görünebilir. Her şeyin tam olarak nasıl çalıştığını anladığınızda, çocuk oyuncağı gibi gelecektir.
    Boku No Roblox Remastered Başlangıç Rehberi isimli bu konumuzda ise sizlere oyun içinde yardımcı olacak bazı taktikler ve ipuçları vereceğiz. Bu sayede oyunda zorlanmadan ilerleyebileceksiniz. Hazırsanız konumuza geçelim ve neler varmış görelim.
    Boku No Roblox Remastered Başlangıç Rehberi
    Boku No Roblox: Remastered'ı çalıştırdığınızda, kontrol şemasını fark edeceksiniz. Ekranın sağ tarafında her yerde harfler göreceksiniz, ekranın sol tarafında ise bazı özel düğmeler olacak. Şimdi, muhtemelen sağ tarafta neden bu kadar çok harf olduğunu merak ediyorsunuzdur. Çünkü oyun bilgisayar tuşlarını içeride kullanmaya çalışıyor. Oyun PC için yapıldığından, PC tipi kontrolleri mobil cihazlara getirmek istediler. Bu ilk başta bunaltıcı görünebilir, ancak size bazı ekstra seçenekler sunar. Her düğmenin ne yaptığını gösteren güzel bir küçük yardım sayfası var. "E" düğmesi dövüşmenizi sağlar.
    Antrenman
    Bu muhtemelen yapabileceğiniz en basit şeydir ve aynı zamanda gerçekten yararlıdır. Boku No Roblox: Remastered'da kontrol şeması ve benzeri şeylerden bahsetmiştik. Burada birçok farklı seçenek var. Bunlardan biri size hemen yerinde antrenman yapma yeteneği verir. Yani, etrafta koşuşturuyorsanız, ilgili düğmeye basın ve bir noktada egzersiz yapmaya başlayın. Bunu yapmaya devam edin ve deneyim kazanın. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde olabilir ve sadece egzersiz yapabilirsiniz. XP'yi bu şekilde almak biraz zaman alıyor, bu yüzden yine de başka yolları da denemek isteyebilirsiniz.
    Silahlar
    Bazı silahlar olmadan savaş tabanlı oyunda bir şey yapamayız. Boku No Roblux'ta: Remastered, satın alabileceğiniz bazı silahlar sunuyor. Açık dünyada, tüm silah ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir atölye var. Katana kılıcı, bıçak veya tabanca alabilirsiniz. Henüz hiç para harcamadıysanız, bunlardan birine yetecek kadar paranız olmalı. Değilse, bazı görevler yaptığınızdan ve para toplamaya başladığınızdan emin olun. Ayrıca daha önce bahsettiğimiz gibi deneyim de kazanacaksınız. Görevler yaptıktan ve maçlarda oynadıktan sonra para biriktirmek o kadar uzun sürmeyecektir. Diyeceklerimiz bu kadar dostlar.

    Kaynak: Turkmmo / Gamegar

    Gamegar Haberler

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

    İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

    İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

    Yurt dışı harç puluna 10 kat zam mı geliyor? Miktarı yalanlamayan GİB, stokçuları uyardı

    Yurt dışı harç puluna 10 kat zam mı geliyor? Miktarı yalanlamayan GİB, stokçuları uyardı

    Bakmadan Geçme

    İspanya - Hırvatistan maçı CANLI izle! (EURO 2024) İspanya - Hırvatistan EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? #9917 Macaristan - İsviçre maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Macaristan - İsviçre maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? TRT 1 internetten neden izleyemiyorum, TRT 1 çöktü mü? #129300 Macaristan - İsviçre maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! Macaristan - İsviçre maçı ne oldu? #9917 TRT 1 neden çekmiyor, TRT 1 sorun mu var? Macaristan - İsviçre maçı CANLI izle! (EURO 2024) Macaristan - İsviçre EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? MasterChef Soykan kimdir? İcardi'ye benzeyen MasterChef yarışmacısı kim? Yurtdışında bayram namazı saat kaçta kılınıyor? Almanya, Fransa, İngiltere...? Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? İl il bayram namazı saatleri belli oldu! Kurban Bayramı tebrik mesajları 2024! Kurban Bayramı Mesajları kısa ve öz 2024: Kısa ve anlamlı Kurban Bayramı mesajları! Kurban Bayramı mesajları! Whatsapp, Facebook ve Instagram için Kurban Bayramı mesajları! En güzel ve anlamlı resimli Kurban Bayramı mesajları! Bayram mesajları kısa anlamlı, en güzel bayram mesajları neler 2024? Dualı, ayetli, resimli Kurban Bayramı mesajları, sözleri! Kurban Bayramı mesajları 2024: En güzel resimli bayram mesajları İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 15 Haziran Cumartesi İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title