Haberler

Galaxy Note 8 Kutusunda Neler Var?

Samsung'un uzun zamandır merakla beklenilen modeli Galaxy Note 8 nihayet tanıtıldı.

Samsung"un uzun zamandır merakla beklenilen modeli Galaxy Note 8 nihayet tanıtıldı. Üst seviye özelliklerle gelen Galaxy Note 8, yenilenen tasarımıyla da dikkat çekti.

Galaxy Note 8 kutu içeriğinde neler var?

23 Ağustos tarihinde düzenlenen Unpacked etkinliğinde resmiyet kazanan Galaxy Note 8, çerçevesiz tasarımı, çift kamerası, yenilikçi S Pen kalemi ve güçlü donanımıyla oldukça iddialı.

Galaxy Note 8 kutusu ise oldukça zengin. Kutu içeriğinden yüksek kalitede müzik deneyimi sunan AKG kulaklıkla gelen model, USB güç adaptörü, micro USB dönüştürücü, USB bağlantı adaptörü, USB kablo, SIM kart pimi ve S Pen kalem uçlarıyla birlikte kalem uçlarını değiştirmek için bir adet cımbız yer alıyor.

Ayrıca bazı bölgelerde kutunun içerisinden bir de şeffaf kılıf çıkacağı belirtiliyor. Ülkemizde kutu içerisinde kılıfın yer alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor.

Ülkemizde 18 Eylül tarihinde satışa çıkacak olan Galaxy Note 8 modeli, 4.999 TL fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Galaxy Note Samsung Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title