Haberler

Galaxy Gtx970 Ex Oc 4gb Ddr5 256bit Ekran Kartı

Galaxy Gtx970 Ex Oc 4gb Ddr5 256bit Ekran Kartı Özellikleri.

    Galaxy GTX970 EX OC 4Gb DDR5 256Bit Ekran Kartı Genel Özellikleri

    Genel Özellikler

    GALAX, dünyanın en gelişmiş grafik işlem birimini sunar. NVIDIA GTX 970, yeni nesil Maxwell mimarisinden güç alarak akıllara durgunluk veren performansı, bu zamana kadar görmediğiniz bir verimlilikte sunar. Çok daha akıcı, görsel şölene sahne olan ve eğlenceli oyun saatleri için geliştirilmiştir. Grafik kartının sadece saf güç değil, üstün teknoloji de sunması gerektiğinin mükemmel kanıtıdır.


    Yüksek İşlem Gücü


    Mükemmel performans hiç bu kadar çekici olmamıştı. GTX 970’in sağladığı işlem gücü ile bilgisayarınız şahlanacak! Tüm güncel oyunlarda herhangi bir takılma olmadan, en akıcı şekilde eğlence yaşayacak ve buna bağımlı olacaksınız! Sadece oyunlarda değil, CUDA destekli uygulamalarda da bu ışık hızındaki performansı fark edeceksiniz..


    Yüksek Performans


    Teknoloji devi NVIDIA, Maxwell mimarisi ile sadece performansı değil, inanılmaz derece yüksek verimliliği de beraberinde getiriyor. Önceki nesillere nazaran 2 kata kadar daha fazla akıcılık çok daha düşük enerji tüketimi ile her türlü sisteme hitap ediyor. Düşen faturalarınızın yanı sıra artık yüksek performans için yüksek kapasiteli güç kaynağı kullanmanıza gerek yok! Eski sistemlerinizde dahi sorunsuz şekilde grafik kartı güncellemesi yapabilirsiniz. Daha az ısınma ile daha serin bir kullanım ve daha sessiz bir fan da cabası!.


    Kenar Yumuşatma Teknolojisi ( MFAA )


    Maxwell dokunuşuyla can bulan yeni kenar yumuşatma teknolojisi Multi-Frame Anti-Aliasing, görüntülerin kenar kalitelerini yüksek seviyelere taşırken minimum kaynak ihtiyacı sunar. Yumuşak ve daha güzel görüntüler yaratırken %30 performans artışı sağlar. Böylece yüksek çözünürlüklerde bile bu kaliteden yararlanırsınız..


    Dynamic Super Resolution


    4K kalitesini gözleriyle görmek isteyenler için 1080p monitörler de artık işe yarıyor. DSR teknolojisi, yüksek çözünürlüklerde render edilen görüntüleri 1920x1080 çözünürlüğe uyarlayabiliyor. Böylece yüksek keskinlikle fark etmeyeceğiniz detay kalmayacak..


    Dinamik Saat Hızları


    GPU Boost 2.0 teknolojisi ile en iyi grafik kartını daha da ileri seviyelere çıkarın. GALAX GTX 970 EXOC Black Edition, grafik iş yükünü akıllı bir şekilde takip eder ve gerektiği zaman saat hızını dinamik olarak artırır. Bu sayede daima en yüksek performansı sunar ve mümkün olan en yüksek kare hızına sahip olursunuz..


    Hem Sessiz Hem Serin


    Büyük fanlarla sağlanan bu güce şahit olun. Oluşturulan yüksek miktarda hava akımıyla tüm baskı devresi serinletilir. Sadece GPU değil, bellekler ve voltaj elemanları da bu güçten nasibini alır. Performans ve sessizlik arasında mükemmel bir dengede görev yapan fanlar, Silence Extreme teknolojisiyle sadece gerektiği kadar döner. Sistem yükte değilken fanlardan biri kapanır ve ihtiyaç olduğunda devreye girer. İster boşta, ister yük durumunda tam bir sessizlik sağlar, rahatsızlık vermez..


    Dev Soğutma Sistemi


    Silence Extreme soğutma sistemi, GALAX GTX 970 EXOC Black Edition’da ısınan tüm bileşenleri kontrol altına almak için tasarlanmıştır. Çok geniş yüzey alanı ve bakır ısı boruları ile mükemmel bir soğutma sağlar. Tehlikeden uzak ve her türlü kullanım durumunda stabil bir karta sahip olursunuz..


    Özel Arka Plaka


    Şık alüminyum arka plakasıyla son derece şık göründüğü kadar kartın bükülmesine, dokunulmayla doğan tehlikelere ve toza karşı tam koruma sağlar..


    Geforce Experience


    GALAX GTX 970 EXOC Black Edition ile sadece performans değil, fonksiyonelliği de alırsınız. Gelişmiş NVIDIA GeForce Experience ile birbirinden farklı özelliklere kavuşabilirsiniz. Hiçbir ince ayarla uğraşmadan sisteminize özel şekilde oyun optimizasyonu yapabilirsiniz. En güncel driverlar, çıktığı andan itibaren otomatik olarak sisteminize yüklenir. En eğlenceli oyun saatlerinizi kaydedebilir, dilerseniz canlı yayın bile yapabilirsiniz..


    Teknik Özellikler

    Yonga
    Nvidia GTX 970
    GPU Hızı
    1164 MHz (Boost 1317 MHz)
    Bellek Miktarı
    4 Gb GDDR5
    Bellek Hızı
    7010 MHz
    Bellek Veriyolu
    256-bit
    Çıkışlar
    DVI, HDMI, 3x Display Port
    Paralel İşlemci Sayısı
    1664
    Güç Bağlantısı
    6 + 8 pin
    Güç Tüketimi
    145W
    Tavsiye Edilen PSU
    Min. 500W
    Arayüz
    PCI-e 3.0 (2.0 uyumlu)
    Maksimum VGA Çözünürlük
    2048x1536
    Maksimum Dijital Çözünürlük
    4096x2160
    SLI Seçenekleri
    3-WAY
    Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    İsrail Dışişleri Bakanı'nın Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Dışişleri Bakanlığı'ndan yanıt: Ciddiyetsiz ve seviyesiz

    İsrail Dışişleri Bakanı'nın Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Dışişleri Bakanlığı'ndan yanıt: Ciddiyetsiz ve seviyesiz

    Pakistanlı bir şahıs evinde dans eden kadını gizlice videoya çekip TikTok'ta paylaştı

    Pakistanlı bir şahıs evinde dans eden kadını gizlice videoya çekip TikTok'ta paylaştı

    Salonu ayağa kaldıran sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e meydan okudu

    Salonu ayağa kaldıran sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e meydan okudu

    Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademeleri için müfredat taslağını yayınladı

    Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademeleri için müfredat taslağını yayınladı

    Tayvan'da 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tayvan'da 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tarihçi İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıracak Ayasofya çıkışı: Namaz kılmak için gudubet bir bina

    Tarihçi İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıracak Ayasofya çıkışı: Namaz kılmak için gudubet bir bina

    title