Haberler

Galatasaraylı Muslera, "Kim Milyoner Olmak İster" Yarışmasında Soru Oldu

Güncelleme:

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında soru oldu.

Sunuculuğunu Murat Yıldırım'ın yaptığı 'Kim Milyoner Olmak İster' isimli bilgi yarışmasında futbolla ilgili bir soru çıktı.

Yarışmacıya, " Galatasaray'da 7 sezondur yaptığı kurtarışlarla birçok maçta yenilgiyi engelleyen ve hakkında "Çayı da mı ben koyayım" şeklinde 'caps'ler yapılan kaleci kimdir?" sorusu yöneltildi.

Kadın yarışmacı, sosyal medyada büyük ilgi gören 7 bin 500 TL'lik bu soruya 'Muslera' doğru cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (18)

KRALEX:

IYI KALECİ

99
8
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

Fenerbahcede 16 sezon kalecılık yapan Turkıyede her 5 kısıden 1 tanesının sevmedıgı kalecı kımdır :)

25
7
yanıtYanıtla
Yarışma Budur:

Bilgi ölçüyor hakikaten bu yarışma 1 numara. Bu bilgiyi bilmek o kadar önemli ki

16
7
yanıtYanıtla
...:

bu yarışmada bilgi kadar genel kültür ve gündemle alakalı sorularda çok soruluyor. sadece teorik bilgi sorulsaydı o kadar profesör o kadar okumuş insan ilk sorularda elenmezlerdi azıcık takip ediyorsan görmüşsündür.

yanıt10
yanıt1
Erhan:

500 liralık soru aslında ama bunlar adamına göre soru hazırlıyor soruyor , üç kağıtçı bir yarışma

9
12
yanıtYanıtla
FENERLİ:

BİR FENERBAHÇELİ OLARAK SÖYLÜYORUM GERÇEKTEN ÇOK BAŞARILI BİR KALECİ VE SPOR AHLAKI OLAN BİR İNSAN KARİYERİNİ TÜRKİYEDE BİTİRMEN DİLEĞİ İLE MUSLERA. .

18
2
yanıtYanıtla
Yörük:

Guzel valla ezik bir takimin ezik olmayan bir kalecisidir kendisi tebrik ediyorum. Adamsin muslera.

3
12
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Türkiye liginde Herman gol yeme istatistiği bulunan. Kevgire dönmüş kaleci kimdir diye sormalı yarışmacıya. Ama yancı medya işte...

5
3
yanıtYanıtla
archibald35:

ooo bunda bilinmeyecek ne var türkiyedeki en iyi kaleciler hep GALATASARAYDAN :))

1
7
yanıtYanıtla
fatih:

doğru mondragon falan çok iyi kaleciydi . . . . . . . yürü cin con. . . . . .

yanıt1
yanıt3
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title