Haberler

Galatasaray, Trezeguet Transferini Bitirmek Üzere

Güncelleme:

Galatasaray, Kasımpaşa'da forma giyen Mısırlı futbolcu Trezeguet'nin transferi için büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Galatasaray, uzun süredir transfer etmek istediği Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldızı Trezeguet'de mutlu sona yakın. A Spor'un haberine göre; sarı-kırmızılı ekip, Kasımpaşalı oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağladı.

KASIMPAŞA BONSERVİSİNİ ALMIŞTI

24 yaşındaki Mısırlı oyuncu, kariyerine ülkesinin Al Ahly takımında başladı. Kariyerinde Al Ahly, Anderlecht ve Mouscron formaları giyen Trezeguet, 2017-2018 sezonunda Kasımpaşa'ya transfer oldu.

33 MAÇTA 16 GOL 7 ASİST

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da gösterdiği performansla adından söz ettiren yıldız futbolcu, çıktığı 33 maçta 16 gol ve 7 asistlik bir performans gösterdi.

.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

Emre yüksel:

Bir Beşiktaşlı olarak hayırlı olsun Galatasaray''a galatasaraylı kardeşlerime yakışır bu transfer fatih hocaya Mustafa başkana saygı ve sevgiler inşallah yeni sezonda ülkemizi şampiyonlar liginde en iyi şekilde temsil edersiniz tüm samimiyetimle söylüyorum

41
2
yanıtYanıtla
SESSİZ:

Yildizmi ula yıldız görmesek yıldız sanacaz

14
17
yanıtYanıtla
murtaza:

2, AMRAMAT vakası olur Yazın

7
20
yanıtYanıtla
DÜRBÜN:

gs yeniden şampiyon bu sene. fb ye habire atıyorlar kadro leş. beşiktaşın talisca gibi yıldızı yok. bi başakşehir zorlar kadroyu korurlarsa. şampyon bellidir gs.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Drogbadan snejderden burak yılmazdan riberyden melodan sonra guzel bir vizyon ??

1
2
yanıtYanıtla
osman:

adam slavya prag ile 700 bin euro ya anlaşıyor galatasaray ona 2 milyon euro veriyor bu ne saçmalıktır bu para yöneticilerin cebinden çıksa böyle yaparlarmı lütfen milletin parasını çarçur etmeyin

2
0
yanıtYanıtla
misofir:

slavia praga gitti diyolardı

0
1
yanıtYanıtla
baran1905:

adam masadan kalktı cimbom için

yanıt0
yanıt0
baran1905:

BİTİRİN ARTIK ŞU TRANSFERİ İYİ TOPÇU

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu adam bizde oynayamaz sıradan topçu Konya dan FOFANA y alın 10 numara 5 yıldız ayağına top yakışıyor - Kasımpaşalı . . . . . . gibi emanet durmuyor ayağında

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title