Haberler

Galatasaray Kulübü'nden Açıklama

Güncelleme:

Galatasaray'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Yaptığı Maçın 78. Dakikasında Fenalaşarak Oyundan Çıkan ve Hastaneye Kaldırılan Sarı -Kırmızılı Futbolcu Arda Turan'ın Genel Sağlık Durumunun İyi Olduğu Açıklandı.

Galatasaray'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı maçın 78. dakikasında fenalaşarak oyundan çıkan ve hastaneye kaldırılan sarı-kırmızılı futbolcu Arda Turan'ın genel sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Arda'nın İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında stres ve yorgunluğa bağlı fenalaştığı belirtilerek, ''İlk müdahalesi hastaneye gitmeden yapılan futbolcumuza hastanede herhangi bir müdahaleye gerek görülmemiştir. Genel sağlık durumu iyi olan futbolcumuz, bu gece Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde istirahat edecektir. Arda Turan, futbol takımımızın 19 Kasım Çarşamba günü yapacağı antrenmana katılacaktır'' denildi.

Arda'nın neşesinin yerinde olduğu, hemen eve gitmek istediği ancak, tıbbi prosedürler gereği her ihtimale karşı sabaha kadar hastanede kalacağı bildirildi.

Bu arada, Arda'yı hastanede Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaraylı yöneticiler ve futbolcu Hasan Şaş, Beşiktaşlı futbolcu Serdar Özkan, Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Şükür'ün ziyaret ettiği kaydedildi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title