Haberler

Galatasaray'da, Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor - Antrenman Maçında Beyaz Takım, Kırmızı Takımı 5-3 Yenerken, 2 Gol Atan Okan Performansıyla Göz Doldurdu

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını, bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını, bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde yapılan yaklaşık 1 saatlik antrenmanda futbolcular, koşu ve pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Maçta yedeklerden oluşan beyaz takım, aslardan oluşan kırmızı takımı 5-3 yendi. Beyaz takımın gollerini Okan (2), Song, Özgürcan ve Emre atarken, kırmızı takımın golleri Emre (Kendi kalesine), Necati ve Hakan'dan geldi. Karşılaşmada 2 gol atan ve asist yapan Okan, performansıyla göz doldurdu.

Antrenmanda, tedavileri süren Aykut ve Orhan yer almazlarken, Hasan Kabze koşuyla yetindi, Ümit de çift kale maçta yer almadı.

Bu arada takımdan gönderilmesi düşünülen Marek Heinz'in, çift kale maçta as takımda oynatılması dikkat çekti.

Öte yandan İsviçre'den gelen Koray Bay adlı küçük bir taraftar, antrenmanı izleyip, çalışma sonunda bazı futbolcular ve teknik direktör Gerets ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title