Haberler

Galatasaray, Arsenal'a 4-1 Yenildi

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, evinde Arsenal'a 4-1 mağlup oldu ve grubunu 1 puanla son sırada tamamladı.

Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçında sahasında Arsenal'i konuk eden Galatasaray, ilk yarıda yediği gollere karşılık veremeyince sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Grupta galibiyeti bulunmayan sarı kırmızılı ekip, henüz 3. dakikada Lukas Podolski'nin golüne engel olamazken 11. ve 29. dakikalarda Aaron Ramsey attığı gollerle durumu 3-0 yaptı.

GALATASARAY İKİNCİ YARIDA YÜKLENDİ

İlk yarısı Arsenal'in 3-0'lık üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısı Galatasaray'ın kontrolünde geçerken sarı kırmızılı ekibin çabaları sonuç vermedi.

Karşılaşmanın 89. dakikasında Wesley Sneijder'in frikikten attığı gol durumu 3-1 yaparken Arsenal'in Alman yıldızı Lukas Podolski 90+2'de maçın sonucunu belirleyen golü attı; 4-1.

GALATASARAY REKOR KIRDI

Galatasaray bu sonucun ardından Devler Ligi'nde bir sezonda en çok gol yiyen Türk takımı ünvanını 19 golle Beşiktaş'tan aldı.

Sarı kırmızılı ekip D Grubu'nu 1 puanla tamamlarken Arsenal 10 puanla ikinci sırada bir üst tura yükseldi.






Kaynak: Haberler.Com / Spor

Lukas Podolski Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (38)

fenerli:

acıların t4kımı. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

12
2
yanıtYanıtla
doğrusu:

GS, Daha geçen sene gruptan çıktı, önceki sene çeyrek finale çıktk. Fanatikliğiniz Unutkanlık mı yaptı nedir :-) Türk futbol tarihinin en başarılı takımı GS dir. Yorumları okuyan da sanacak ki FB ile BJK, 5 defa çeyrek final oynamış, 200 gol atmış :-)) Siz de 2 tane Avrupa kupası kazanın, defalarca gruptan çıkın, birden fazla çeyrek finale çıkın sonra denk oluruz belki :-))

4
8
yanıtYanıtla
RAGİ1907:

allah baska 4 vermesın

10
1
yanıtYanıtla
TÜRK KIZImobilWeb@haberler.com:

Yenilir tabii ki. Türkiye zaten ezelden beri hep yenilir ve 10 adım geriden gelir.. Ama topluma baksan, ohoo hiç kimsenin elinden iphone 5 veya en son Samsung modeli düşmez. Küçücük birşeyde hemen şımaracak ve salakca sevinecek kadar zavallı bir toplum haline gelmişiz bu at kafalı çoğunluk yüzünden. 10 tane gol da yesek o bir gol atıldı ya, onunla avuturuz kendimizi. Bu mecazi anlamda olan birşey ç

11
0
yanıtYanıtla
ÇiğdemMobil-IOS:

Bîr klasiği bozmadığı için kutluyorum gs ı 4 4 lük takımsın

10
1
yanıtYanıtla
LondraliMobil-IOS:

Her zaman ilklerin takimi helal olsun.

10
1
yanıtYanıtla
h.özkan:

AVRUPANIN SANMARİNO''SU OLDUK türk takımlarını şampiyonlar liginde oynatmasınlar bir daha

10
1
yanıtYanıtla
RAGİ1907:

albayrak gın dedıgı gıbı 2000 ruhunu yakaladık her takımdan 4 yemekk yenı ruhumuzz ahahahhahahah

9
1
yanıtYanıtla
serdar a.:

Reis denen adamcık; senin gibi fenerlilerde kendini tutamayıp buralara yazıyorlar, fener olsaydı 45 tane yerdi en az buda sana kapak olsun reisçik. .

2
8
yanıtYanıtla
ucermobilWeb@haberler.com:

Unal aysal ve prandellinin 4yildiz icinde paylastigi resim den sonra 4 ler kabus oldu

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title