Haberler

    Galatasaray'a Büyük Müjde

    Galatasaray'ı sevindirecek haber! Ruslar resmen açıkladı...

    Adı uzun süredir Galatasaray ile anılan Mircea Lucescu, Zenit'ten gönderiliyor. Rus basınında yer alan habere göre Rusya Premier Ligi'nin son üç haftasında takımın başında kalacak olan Lucescu'yla yollar sezon sonunda kesin olarak ayrılacak.

    Onun yerine yabancı bir teknik adamın gelmesi bekleniyor. Şu ana kadar öne çıkan iki aday Fiorentina Teknik Direktörü Paulo Sousa ile Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli.

    Son olarak evinde Terek Grozny'ye 1-0'la kaybeden Zenit 52 puanda kalmış ve ikinciliği CSKA Moskova'ya kaptırmıştı. Birinci direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne giderken ikinci sırada bitiren takım Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynayacak. Bitime 3 hafta kala Spartak Moskova şampiyonluğu garantilemişti.

    Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek bu hafta Rusya'ya giderek Lucescu ile bir görüşme gerçekleştirmişti. ajansspor

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Rusya Federasyonu Mircea Lucescu Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title