Haberler

Futbol: Maçın Ardından

Eskişehirspor ile sahasında berabere kalan Bursaspor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, "Sözümüzü tuttuk, Avrupa kupalarına gideceğiz" dedi.

Eskişehirspor ile sahasında berabere kalan Bursaspor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, "Sözümüzü tuttuk, Avrupa kupalarına gideceğiz" dedi.

Karaman, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, sezonu 3'üncü sırada tamamlama umudunu bu beraberlikle yitirdiklerini söyledi.

Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatının kendilerini olumsuz etkilediğini belirten Karaman, şöyle devam etti:

"Son iki gün biraz kendimize gelip hem motivasyon hem de antrenman olarak normal düzenimize döndük. 90 dakikayı değerlendirmeye gerek yok. Buraya gelen taraftarlarımıza iyi futbol sergileyemedik. Sözümüzü tuttuk, Avrupa kupalarına gideceğiz. Bundan sonra doğru hamleler yapıp Avrupa kupalarında söz sahibi olacak bir kadro oluşturmak için çalışacağız."

Yeşil-beyazlı futbolculardan İbrahim Öztürk de Yazıcı ve taraftarlar için sahaya 3 puan parolasıyla çıktıklarını ancak başarılı olamadıklarını dile getirdi.

Bursa Atatürk Stadı'nda son maçına çıkan Kaptan Ömer Erdoğan ise bu maçın kendisi için farklı geçtiğini belirtti.

Erdoğan, Yazıcı'nın da maçı izlemesi ve vedasına tanık olmasını istediğini ancak bunun nasip olmadığını kaydederek, şöyle konuştu:

"Beni Türkiye'ye getiren, Hikmet hocamdır. Ona, sakat olmama rağmen beni oynattığı için teşekkür ederim. Aileme, eşime, çalıştığım tüm kulüp ve teknik direktörlere, tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bursaspor camiasında 7 yıllık bir sürecim var. İlk şampiyonluğu burada yaşadım. Milli Takıma, Bursaspor'dan gittim. İlk kez bu forma altında Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşadım. Bugün futbol yaşantıma noktayı koydum. Bundan sonra kendimi teknik direktörlük konusunda kendimi geliştireceğim. Umarım bir gün Bursaspor'da teknik direktör olarak da görev alırım."

-Eskişehirspor cephesi-

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise futbolcuları Ediz Bahtiyaroğlu'nun vefatının ardından ikinci kez böyle duygusal bir maça çıktıklarını vurguladı.

Maçtaki sessizliğin 16. dakikaya kadar sürdüğünü anlatan Yanal, şunları kaydetti:

"Zaman zaman Bursaspor zaman zaman biz oyuna hakim olduk. Üstün olduğumuz dönemlerde girdiğimiz pozisyonlar var. Maçı kazanabilirdik, son dakikalarda kaybedebilirdik de. Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası yaşanan olaylar nedeniyle bir gencimiz hayatını kaybetti. Onun da ailesine başsağlığı diliyorum. Umarım Türk futbolundaki bu iklim değişir, dostluk ve kardeşlik hakim olur."

Yanal, Bursaspor'a Avrupa kupalarında başarılar diledi. - BURSA

Kaynak: AA / Spor

Hikmet Karaman Eskişehirspor Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title