Haberler

    Friends Dizisi Geri mi Dönüyor?

    Sosyal medyada hızla Friends : The Movie adı altında bir fragman yayılıyor.

    Sosyal medyada hızla Friends : The Movie adı altında bir fragman yayılıyor. Peki gerçek ne?

    Yayınlandığı döneme damga vuran, seneler geçmesine rağmen hala izlenen, gerek esprileriyle gerek değindiği konularla ve bizlere sunduğu arkadaşlık ilişkileriyle gelmiş geçmiş en iyi televizyon dizilerinin başında gelen Friends hakkında çıkan haberler herkesi heyecanlandırdı.

    İnternette yayılan söylentilere göre Friends dizisi Friends: The Movie adlı bir film ile karakterlerin günümüzdeki haliyle birlikte ekranlara geri dönecek. Hatta bu film için bir fragman bile hazırlanmış. Sosyal medyada bu bilgiyi ve fragmanı gören dizinin hayranları da hızlıca bu bilgiyi ve fragmanı paylaşmaya ve geleceğini düşündükleri film hakkındaki duygularını paylaşmaya başladılar. Hal böyle olunca Friends: The Movie filmi özellikle Twitter ve Facebook başta olmak üzere sosyal medyada ve çeşitli internet sitelerinde en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Ancak üzülerek söylüyoruz ki böyle bir film projesi henüz yok. Yayınlanan fragman oldukça gerçek gözükse de, fragman dizideki karakterlerin dizi dışında rol aldıkları projelerden harmanlanmış.

    Final bölümünün üzerinden seneler geçmesine rağmen hala insanları heyecanlandırmaya devam eden Friends dizisi umarız ileride böyle bir proje ile tekrar izleyiciler ile buluşur.

    İşte karşınızda fake Friends: The Movie fragmanı:

    The post Friends Dizisi Geri mi Dönüyor? appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title