Haberler

Fransız Şarkıcı Cardone, Bayındır'da İlgi Gördü (fotoğraflı

İzmir'in Bayındır İlçesinde, Ak Partili Belediye Tarafından Düzenlenen 1 Mayıs Etkinlikleri Kapsamında Sahneye Çıkan Fransız Şarkıcı Nathalie Cardone, Kendisini İzlemeye Gelen Vatandaşlardan Büyük İlgi Gördü

İzmir'in Bayındır ilçesinde, AK Partili Belediye tarafından düzenlenen 1 Mayıs etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Fransız şarkıcı Nathalie Cardone, kendisini izlemeye gelen vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Konser sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cardone, 'Sanatçı evrensel dilden konuşur, herkese hitap eder. Özellikle bir partiye ait olan bir belediyenin etkinliğine gelmedim. Elbette ki, geldiğim belediyenin bir partisi var. Ama ben sanatımı sergilemek için buradayım' dedi.

En büyük hayalinin Gazze Şeridi'nde şarkı söylemek olduğunu ifade eden Cardone, Gazze şehrine yardım için İstanbul'dan gidecek olan gemiyi ziyaret edeceğini, ülkesi Fransa'nın Filistin halkına yeterince yardım etmemesinin kendisini üzdüğünü söyledi.

Sanatın dünyaya barış, güzellik getireceğini ve insan ruhunu göklere çıkartacağını söyleyen Cardone, sanatçıların aynı zamanda birer 'ruh tamircisi' olduklarını kaydetti.

(DÖ-SY-BAH) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title