Haberler

Fortis Türkiye Kupası

Fortis Türkiye Kupası Yarı Final İlk Maçında Gençlerbirliği, Sahasında Galatasaray'ı 1-0 Mağlup Ederek, Rövanş Maçı Öncesinde Bir Adım Öne Geçti.

Fortis Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Gençlerbirliği, sahasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek, rövanş maçı öncesinde bir adım öne geçti.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav maç sonrası yaptığı açıklamada, Galatasaray'dan daha üstün oynadıklarını belirterek, "Daha farklı kazanmalıydık. Galatasaray, çok kötüydü. Galatasaray'ı her zaman böyle yakalayamazsınız. Aldığımız sonucu koruyarak, finale yükselmek istiyoruz" diye konuştu.

Açıklama yapan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal da, oynadıkları oyundan memnun olduğunu ifade ederek, "Çok iyi oynadık. Galatasaray'a oyun oynama imkanı vermedik. Aldığımız sonuç, rövanş için geçerli bir sonuç değil. Oynadığımız oyundan çok memnunum. Oyunun bütün hatlarında çok iyi oynadık. 2. maçta, yakaladığımız bu avantajı korumaya çalışacağız" dedi.

Galatasaray Antrenörü Ahmet Akcan ise, mağlubiyeti hak ettiklerini vurgulayarak, "Galatasaray'a yakışmayan kötü bir oyun oynadık. Gençlerbirliği, 1-0 da olsa kazanmasını bildi. Bu mağlubiyeti ve sonucu hakeden oyun için üzgünüm. Mücadele etmeyince iyi bir oyun ortaya çıkmıyor. Bireysel hatalarla rakibe imkan verdik. Hataları tamamıyla kendimizde aramalıyız" diye konuştu. Alınan mağlubiyetin Feldkamp'ın yokluğuna bağlanmaması gerektiğine değinen Akcan, "Galatasaraylı futbolcu, teknik direktörleri olmasa da görevlerini yerlerine getirmek zorundadır" ifadelerini kullandı.

Sarı-Kırmızılı futbolcular Okan Buruk, Servet Çetin ve Aykut Erçetin, yarı finalin ilk ayağında mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirterek, rövanş maçında gerekli skoru olarak finalist olmak istediklerini söyledi.

Kırmızı-siyahlı futbolcular Mehmet Çakır, Erhan Güven, El Saka ve Erkan Özbey, sahalarında Galatasaray'ı mağlup ettikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, rövanşta elde ettikleri avantajı koruyarak finale yükselen taraf olmak istediklerini kaydetti.

(EKO-AC-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title