Haberler

Fortis ile Atso Kredi Sözleşmesi İmzaladı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (Atso), Adıyaman'da Kısa Bir Süre Sonra Şube Açacak Olan Fortis Bank ile Kredi Sözleşmesi İmzaladı.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Adıyaman'da kısa bir süre sonra şube açacak olan Fortis Bank ile kredi sözleşmesi imzaladı.

ATSO Başkanı Zafer Ersoy'un makamında düzenlenen imza törenine; ATSO Başkanı Zafer Ersoy, Fortis Doğu Akdeniz Bölgesi Direktörü İsmail Gökçel, Fortis Bank Şube Yöneticisi Davut Akgün ve Fortis Bank Adıyaman Şubesi Yöneticisi Hüseyin Göçer katıldı.

Düzenlenen imza töreninden sonra bir açıklama yapan ATSO Başkanı Zafer Ersoy, oda üyeleri için yeni bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Fortis Bank ile anlaşarak uygun kredi için bir sözleşme imzaladık. Umarız üyelerimiz için hayırlı olur. Kısa bir süre sonra hizmete girecek olan Adıyaman şubesinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca özel bankaların desteklenmesi taraftarıyım" dedi.

Fortis Bank Doğu Akdeniz Bölgesi Direktörü İsmail Gökçel ise Türkiye genelinde olduğu gibi Adıyaman'da da hizmetin en iyisini vermek için çalıştıklarını ifade ederek, "Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası'yla yaptığımız görüşme sonucunda bir sözleşme yapmak üzere Başkan Zafer Ersoy ile bir araya geldik. Adıyaman'a hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

(MY-GS-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title