Haberler

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prıx'ini Massa Kazandı

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'ini Ferrari'nin Brezilyalı Pilotu Felipe Massa Kazandı. Yarışta, Mclaren Mercedes'in İngiliz Pilotu Lewis Hamilton İkinci, Ferrari'nin Fin Pilotu Kimi Raikkonen İse Üçüncü Oldu.

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'ini Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa kazandı. Yarışta, McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton ikinci, Ferrari'nin Fin pilotu Kimi Raikkonen ise üçüncü oldu.

İstanbul Park Pisti'nde yapılan yarışa 'Pole' pozisyonunda başlayan Massa, yarışı ilk sırada tamamlayarak, İstanbul'da üst üste 3. yarışını kazandı. Yarışta, McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton ikinci, Ferrari'nin Fin pilotu Kimi Raikkonen ise üçüncü oldu.

Bu arada, yarış sonrasında düzenlenen ödül töreninde birinci olan Felipe Massa'ya kupasını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül verdi. Yarışta ikinci olan Lewis Hamilton'a kupasını Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, üçüncü olan Kimi Raikkonen'e de kupasını TOSFED Başkanı Mümtaz Tahincioğlu verdi.

(KÇ-KÇ-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title