Haberler

Finike Kadınlar Plajı Yaza Hazır Olacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Finike ilçesine yapılan 3'üncü kadınlar plajının yaza hazırlanacağı bildirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Finike ilçesine yapılan 3'üncü kadınlar plajının yaza hazırlanacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Altuncan Hatun Kadınlar Plajı, yaz sezonuna kadar tamamlanacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesince Sarısu ve Alanya Aysultan kadınlar plajının ardından 3'üncü kadınlar plajını Finike'de yapılıyor. Kadınlara 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek Altuncan Hatun Kadınlar Plajı'ndaki çalışmalara hızla devam ediliyor.

Finike'nin en güzel koylarından, 8,5 hektarlık Barbaros Hayretin Koyu Mesire alanı doğal yapısı korunarak kadınlara özel bir plaj haline getiriliyor. Plajda çevre ilçelere de hizmet verilecek.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı plaj yapım çalışmaları kapsamında 4 milyon 187 bin lira yatırım maliyetli kadınlar plajı yaz sezonunda hizmete girecek. Büyükşehir Belediyesince Finike'de hayata geçireceği kadınlar plajıyla Kumluca, Demre, Kaş ve Elmalılı kadınlara da hizmet verilecek.

Elmalılı kadınlar Büyükşehir Belediyesi tarafından konulacak ücretsiz servislerle Finike Kadınlar Plajı'na taşınacak. Bu hareketlilik Finike'nin sosyal yaşamına da katkı sağlayacak. Proje kapsamında vatandaşların denize rahat bir şekilde girmeleri için her biri 100 metrekare olan 2 ahşap iskele yapılıyor.

Ayrıca proje alanında 26 araçlık otopark, 1 kır kahvesi, 1 ibadethane ve 2 tuvalet bulunuyor. Koyun ortasında dizayn edilen yüzer havuz sistemi sayesinde yüzme bilmeyen kadınlar ve çocuklar rahatlıkla denize girebilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Alanya Finike Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title