Haberler

Finalin Adı Bandırmaspor-Sakaryaspor

Spor Toto 2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e yükselecek üçüncü takımın belirleneceği play-off maçlarının finalini, Sakaryaspor ile Bandırmaspor oynayacak.

Spor Toto 2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e yükselecek üçüncü takımın belirleneceği play-off maçlarının finalini, Sakaryaspor ile Bandırmaspor oynayacak.

Mardan Antalyaspor Stadı'ndaki maçta Sakaryaspor ile Bugsaşspor karşı karşıya geldi. Hüseyin Sabancı'nın yönettiği maçta Bugsaşspor 31'nci dakikada Gürhan'la golü buldu. Bu dakikada Mustafa sağ kanattan kale önüne ortaladı. Topu önünde bulan Gürhan kalecinin müdahalesine rağmen topu ağlara gönderdi: 1-0. 38'nci dakikada Sakaryaspor'un beraberlik golü geldi. Sakaryaspor, Muharrem ile sağ çaprazdan serbest atış kullandı. Kale önüne yapılan ortayı iyi takip eden Yasin Görkem kafa ile meşin yuvarlağı ağlara bıraktı: 1-1. İlk yarı bu skorla kapandı.

İkinci yarıda iki takım da golü bulmak için çok çalıştı. Ancak bunda başarılı olamayınca maçın normal süresi 1-1 sona erdi. 15'er dakikalık 2 uzatma süresinde de eşitlik bozulmayınca penaltı serisine geçildi. Bugsaşspor Ömer'le bir penaltı kaçırırken, Abdullah, Mehmet Erdem, Yaşar ve Necdet'le golü buldu. Sakaryaspor'da ise Berat, Mesut, Yunus, Şaban ve Selim'in atışları golle sonuçlandı ve maçı Sakaryaspor 6-5 kazandı.

Spor Toto 2. Lig play-off finalinde Bandırmaspor ile Sakaryaspor arasındaki maç, 22 Mayıs Pazar akşamı saat 19. 00'da Mardan Antalyaspor Stadı'nda oynanacak. Finali kazanan ekip, 2011-2012 sezonunda Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek.

15 Mayıs'ta başlayan play-off maçlarına, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu'nu 2, 3, 4, 5'inci sırada bitiren Bandırmaspor, Bugsaşspor, Beypazarı Şekerspor ve Yeni Malatyaspor ile Kırmızı Grup'un 2, 3, 4 ve 5'incileri olan Konya Torku Şekerspor, Eyüpspor, Sakaryaspor ve Adana Demirspor katıldı. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title