Haberler
BBC

Havalimanına Bırakılan Valizlerden Koli Bandına Sarılı Bin 529 Kaplumbağa Çıktı

Güncelleme:

Filipinler polisi, Manila Havalimanı'nda 87 bin dolar değerinde koli bandıyla sarılmış bin 529 kaplumbağa buldu. Valizlerle terk edilen kaplumbağalar Vahşi Hayvan Kaçakçılığıyla Mücadele birimine teslim edildi.

Filipinler polisi Manila Havalimanı'nın gelen yolcu bölümünde koli bandıyla sarılmış halde bin 529 kaplumbağa buldu. 4 adet sahipsiz valizden çıkan kaplumbağaların toplam değerinin yaklaşık 87 bin dolar olduğu belirtilirken valizleri terk eden kişinin Filipinler vatandaşı olduğu tespit edildi. Asya mutfağında yiyecek olarak kullanılan kaplumbağaların, bazı Asya ülkelerinde, cinsel gücü artırdığına inanılıyor.

FARKLI CİNS 1529 KAPLUMBAĞA BULDULAR

Manilat emniyeti, valizlerin sahibinin ülkede hayvan kaçakçılığına verilen ağır cezaları öğrendikten sonra valizleri terk edip kaçtığını sanıyor. Aralarında türü tehlikede olan Sulcata kaplumbağalarının da bulunduğu birçok farklı cinsten bin 529 kaplumbağa, havalimanının gelen yolcu bölümünde bulundu. Valizlerin sahibi yakalanırsa 2 yıl hapis ve 4.000 dolar para cezasına çarptırılması olası.

KAPLUMBAĞA DOLU VALİZLERİ TERK EDEN KİŞİ FİLİPİNLER VATANDAŞI

Gümrük idaresinden yapılan açıklamada, kaplumbağalarla dolu valizleri terk eden kişinin Filipinler vatandaşı olduğunu ve Filipinler Havayolları'nın Hong Kong - Manila uçağından indiğini ifade etti. Kaplumbağaların tümü Vahşi Hayvan Kaçakçılığıyla Mücadele birimine teslim edildi.

Havalimanına Bırakılan Valizlerden Koli Bandına Sarılı Bin 529 Kaplumbağa Çıktı

KAPLUMBAĞA ETİNİN CİNSEL GÜCÜ ARTIRDIĞINA İNANIYORLAR

Kaplumbağalar evcil hayvan olarak alınabiliyor ya da Asya mutfağında yiyecek olarak kullanılıyor. Bazı Asya ülkelerinde, kaplumbağa etinin cinsel gücü artırdığına inanılıyor.

BBC

Haberler

500

Yorumlar (5)

İlayda:

Zıggımım kökünü yiyin ! Ne istediniz zavallı hayvandan.

16
0
yanıtYanıtla
PEKMEZ TULUMU:

Tam bana göreymiş . . . Dağlarda taşlarda kaplumbağa arayacağım

5
8
yanıtYanıtla
Murat:

Ulan biri kertenkele yer biri kaplumbağa öbürü bakıyosun bilmem ne yiyo sanki kıtlık var.

2
1
yanıtYanıtla
hıhı:

mevzu kıtlık değil tamamen coğrafya aynı din gibi

yanıt1
yanıt0
Anka:

canlara bakın hele ne kadar güzel bakıyorlar ama yazık bu hayvancıklara

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title