Haberler

15 Temmuz Darbe Girişiminden Bu Yana Sanal Ortamda Suç İçerikli Paylaşım Yapan 2754 Kişi Tutuklandı

Güncelleme:

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana sanal ortamda suç içerikli paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle 2 bin 754 kişinin tutuklandı.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana sanal ortamda suç içerikli paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle 2 bin 754 kişinin tutuklandığı bildirildi.

2 BİN 754 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Mayıs 2017 tarihinden itibaren bir yıl içinde her gün ortalama 6 kişi gözaltına alınıyordu. 15 Temmuz darbe G-girişiminden bu yana 2 bin 754 kişinin tutuklandığı bilgisi var.

1 İLA 4 YILLA BAŞLIYOR

Sosyal medyada yanlış bilgiler ile beyanat vermenin cezası minimum 1 ila 4 yılla başlıyor.

HUKUKÇU CANDİDE ŞENTÜRK UYARDI

Hukuk Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Candide Şentürk, sosyal medya kullanıcılarının özellikle Türk Ceza Kanunu bağlamında cezai sorumluluktan kaçınmak için dikkat etmesi gereken hususlar bulunduğunun altını çizdi. Şentürk, sosyal medyada paylaşılan içeriklerin hakaret, taciz vb. gibi suç unsuru taşıması halinde aynı gündelik hayatta olduğu gibi hatta daha ağır cezalar doğurabileceğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

HAYKIRIYORUM:

YAŞASIN DEMOKRASİ !! YAŞASIN ADALET !! KAHROLSUN TEK ADAM REJİMİ!!!

57
40
yanıtYanıtla
Can:

tek adam rejimi ariyorsan git chpye bi bak mal koyun. . .

yanıt5
yanıt16
ANTİTERÖR:

HAKARET, TEHDİT, İFTİRA DÜNYANIN HANGİ ÜLKESİNE GİDERSENİZ GİDİN SUÇ SAYILMAKTADIR. . . ÖYLE ÖNÜNE GELENE HAKARET ETMEK, İFTİRA ATMAK , TEHDİT ETMENİN NE DEMOKRASİYLE NE İNSAN HAKLARIYLA İLGİSİ YOKTUR. . . . HELE VATAN HAİNLİĞİ HİÇ AFEDİLMEZ!!!BOŞUNA PARTİZANLIK YAPMAYIN!!!

29
17
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK ALLAH:

YAŞASIN İSLAM YAŞASIN ŞERİAT

14
29
yanıtYanıtla
FBye CEVAP:

Şeriat denilen şey Allah'' ın kanunlarının tatbikidir. İranda vardır yoktur bilemem. Ama kim müslüman ise Allah'' ın kanunlarının dünyada olmasını talep etmelidir. Yoksa ziyana uğrayanlardan olur Allah Göstermesin. Bu konu bu işin ehil insanları tarafından kuran rehber edinilerek ele alınmalı. Herkes de bu kuralları kuran ile tasdik etmeli. Yoksa işler çok farklı noktalara gider Allah Göstermesin. . .

yanıt1
yanıt2
ADALET:

SİYASİ AYAĞI YOK MU İŞİN NEDEN SÜREKLİ CEFASINI HALK ÇEKİYOR ONLARI BAŞIMZA ADAM EDEN KİM DİYE VİCADNEN SORGULAMK LAZIM

32
4
yanıtYanıtla
aaa:

sabahtan beri yazıyorum yorum olarak eklemiyorlar niye siyasi ayagını araştırmıyor bunlar sizce

yanıt10
yanıt1
MU-AY:

ŞERİAT. İSLAM. NE. KADAR. CEBİNİ. KARNINI. DOYURUYOR (ama. demokrasi. bilim. ikisinde. doyuruyor)

13
18
yanıtYanıtla
çuvaldız:

Bu cümleyi kurmak için kaç yıl çalıştın okudun acaba. Birini sevmeyince islama laf atmak için yarışan cahil sürüsü.

yanıt0
yanıt2
BİLİRKİŞİ:

ne kadar cahilsin İslamiyette bilim yok mu yada islamiyet ile cahiliyeti bir arada kıyaslayacak kadar bilgisiz misin bu sendeki zihniyet ile ne kadar demokratik te olsan karnını doyurmazsın sana tavsiyem biraz İBN-İ SİNA kimdir RAZİ kimdir araştır bu adamlar islam aleminin en büyük bilim adamlarındandır . yada araştırma hep böyle cahil kal birşeyler üreteceğine ülkene katkı yapacağına eleştri yap sizin gibilerine de bu yakışır

yanıt2
yanıt3
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title