Haberler

Fethiye'de Maki Yangını Korkuttu

Fethiye'de yerleşim alanlarında 200 metre mesafede çıkan maki yangınında 3 dekar makilik alan ve tarım arazisi kül oldu.

Fethiye'de yerleşim alanlarında 200 metre mesafede çıkan maki yangınında 3 dekar makilik alan ve tarım arazisi kül oldu.

Edinilen bilgiye göre; Fethiye merkez Taşyaka Mahallesi Deliktaş Mevkisinde bulunan makilik alanda bugün saat 18.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede yayılan yangına Fethiye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri karadan müdahale etti. Yerleşim alanlarına 200 metre mesafede başlayan yangının yaşam alanlarını tehdit etmemesi için 1 adet yangın söndürme helikopteri de söndürme çalışmalarına havadan destek verdi.

Kara ve havadan yapılan yoğun müdahale sonucu kısa sürede kontrol altına alınan yangında toplam 3 dekar makilik alan ve tarım arazisi zarar gördü. Yanan alanlarda soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Fethiye Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title