Haberler

'Ferman'a Uyan Olmadı

Armağan Uzun'u Bir Kızla Mekanında Çekip Görüntüleri Medya'ya Sızdıran Ferman Deri'nin Planı Suya Düştü

ARMAĞAN UZUN'U BİR KIZLA MEKANINDA ÇEKİP GÖRÜNTÜLERİ MEDYA'YA SIZDIRAN FERMAN DERİ'NİN PLANI SUYA DÜŞTÜ

Bülent Ersoy'un eşi Armağan Uzun'u, Pelin isimli bir bayanla sarmaş dolaş haldeyken görüntüleyen restaurant sahibi Ferman Bey, yaptıklarından dolayı pişman olduğunu açıkladı.

'Ülkede bu kadar sorun varken insanların bu olayı bu kadar büyütmesini şaşkınlıkla(!) karşılıyorum' diyen Ferman Bey, olayın çok büyütüldüğünü belirtti.

Bülent Ersoy'a olan hayranlığından dolayı bu görüntüleri kaydedip ve medyaya sızdırdığını belirten Ferman Bey'in "Bunu ihanetin belgeseli olarak yaptım. Tamamen aydınlatmak için yaptım…" gibi ilginç bir gerekçesi de vardı!

Restaurantının reklamını yapmayı planlarken, çok büyük bir yük altında kalan Ferman Bey'in bu garip açıklamaları ve restaurantının isminin sürekli medyada bu olay ile anılır olması Ferman Deri'nin işlerini artırmaktan ziyade azallttı. Olayı antipatik bulan Deri'nin devamlı müşterileri mekana olayın patlak vermesinden sonra uğramaz oldu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title